Senaste nytt

Lars Vilks ska delta på nästa muslimhatande SION möte i New York

Igår bildades den internationella alliansen mot muslimer och islam som SION står som samlande namn för. Medan de flesta antirasister slog sig för bröstet och firade demonstrationen mot EDL pågick det viktigaste eventet under hela denna helgen för dessa muslimhatare.

Nästa möte kommer att hållas i New York den 11 september, I SIONS regi och de kommer att diskutera det hot ”Islam, jihad, islamism och muslimer” utgör.

Det är viktigt att hålla ögonen öppna och studera aktiviteterna SION och de drivande baom SION, som Pamel Geller och Robert Spencer håller på med. De är bland de drivande personerna i denna rörelse av ”breivikare”.

Jag noterar för övrigt att det meddelas att Lars Vilks ska delta i mötet i New York. Det är synd. Vilks var en gång i tiden ganska moderat och talade om lika rättigheter och skyldigheter för muslimer i Sverige. Numera verkar han ha släppt det där med rättigheter, tyvärr.

Sopsortering

Angående gårdagens demonstration. Det var bra att folk protesterade. Tyvärr blev det en aning fel. Många i vänstern tror väl ännu att det var EDL som arrangerade demonstrationen igår och att  det var nazister, de protesterade mot, vilket alltså är helt fel. Det var SION som arrangerade demon och SION utmålar sig som Israelvänner.

Counterjihad, eller “breivikarna” (för de delar Breiviks världsbild) lånar mycket av nazisternas retorik, men riktar det mot muslimerna, inte judarna. Counterjihad har dessutom inget emot folk med olika hudfärger (det har nazister).

Problemet med att kalla counterjihad “nazister” är att det är enkelt för counterjihad att “motbevisa” detta. Det är bara för dem att knuffa fram nån av de många med annan hudfärg än den vita och säga “de ljuger om oss”.

Det är förbannat viktigt med exakthet, speciellt när man slåss mot hatgrupper.

Speciellt just nu. SION besökte Stockholm för att grunda en “international” mot det som DE kallar den “nya nazismen”, dvs islam och muslimerna.

Säg gärna att du är mot nazism och counterjihad/breivikarna/muslimhatarna, men snälla, du, bunta inte ihop dem till ett. Visa gärna hur muslimhatare använder nazistisk antisemitisk retorik mot muslimer, men bunta inte ihop retoriken och säg att det inte finns nån skillnad alls.

Lär av sopsorterarna på sopstationer. Stinkande maskrika matrester ska sorteras i en tunna, kemikalier i en annan tunna och bajs i en tredje tunna. Det är sopor allt, men snälla, snälla ni, blanda dem inte!

 

%d bloggare gillar detta: