Senaste nytt

Sverigedemokrater från Landskrona i jämför Breiviks offer med ”sopor” och ”skendöda”

Undrar ni hur det debatteras bland Sverigedemokraterna i Landskrona? Då kan Frihetssmedjan ge ett smakprov idag. Det är hos sverigedemokraten Stefan Månsson som det diskuteras så här om en bild på en soptunna: ”Hamnade ”Utöya-offren” också i dylika tunnor? Haha?”

Uppdaterat!

Det påstås att denna nyhet ska röra demonstranter mot Sd i Landskrona. De ska alltså anse att motdemonstranterna bör kastas i soptunnan. Jag bifogar länk till Sweden Confidential om det. De skendöda ska då ha varit motdemonstranter som spelade ”mordoffer” och att det är detta de diskuterar. 

*****

Bland deltagarna i denna diskussion hittar vi Carina Herrstedt, sverigedemokratisk riksdagskvinna från Landskrona, och hennes vän sverigedemokraten Stafen Månsson. Stefan var nr. 24 på sverigedemokraternas kommunlista i Landskrona under valet 2010, han är mer känd under pseudonymen Uncle Bob. Jag har sen tidigare haft den tvivelaktiga äran att avslöja saker han gjort. (Lär mer här och här!)

Ett smakprov på hur den interna dialogen låter i Sd i Landskrona kanske? 

 

 

%d bloggare gillar detta: