Senaste nytt

Frihetssmedjan föreslår ny slogan till KD

TVÅNGSSTERILISERINGAR Kristdemokraternas slogan är sedan en tid tillbaka ”Ett mänskligare Sverige”. Eftersom den är lite för generisk och lätt att missuppfatta, är det läge att förtydliga vad som egentligen menas med den.

Vilken slogan tycker du att KD borde byta till?

View Results

Loading ... Loading ...
Ett mänskligare Sverige. Med denna slogan har Kristdemokraterna gått till val. Detta mänskligare Sverige inkluderar sterilisering av transpersoner. Eftersom detta är en underlig användning av ordet ”mänskligare” som de flesta av oss inte kände till sedan tidigare, kan det vara på sin plats att förtydliga budskapet. Frihetssmedjan rycker såklart in och agerar PR-konsulter i detta. För att ge lite extra valfrihet ger vi Göran Hägglund och partiledningen hela tre förslag på ny slogan.

Varsågoda!

Kristdemokraterna - Ett sterilare Sverige
Kristdemokraterna - Ett steriliserat Sverige

Kristdemokraterna - Sterilisera mera

Initiativtagare till Frihetssmedjan och tidigare chefredaktör 2011-2016.
Lila och grön nyliberal som brinner för mänskliga rättigheter.

per@frihetssmedjan.se

  • Johan

    Jag tycker att det där ger en felaktig bild av KD, särskilt nu när högerfalangen inom partiet går framåt. Många av de mindre kristna sekterna och församlingarna kör på ju på det gamla bibliska spåret om att man ska ”uppfylla jorden” och annat. Därför föreslår jag att de byter slogan till ”fler barn åt oss – färre åt andra”.

  • Erik Johnsson

    Tvångssterelisering? Byter man kön blir man väl per automatik steril. Så det krävs väl inget tvång där. En person som blir av med penis och testiklar är rätt steril, eller hur?

  • nia

    har ni nån frihet???

%d bloggare gillar detta: