Senaste nytt

Politiskt inkorrekt och Sverigedemokraterna är en förolämpning!

I Örebro ska det byggas ett Bosniskt, islamskt, kulturcentrum. Det är ju bra det och vore knappast något att skriva en artikel om. Om det inte vore så att sajten Politiskt Inkorrekt har skrivit om det, och deras kommentarsfält fyllts av omodererat hat. När man läser deras kommentarsfält blir man skrämd. Om hat föder hat kan man undra vad det blinda hat mot muslimer som PI sprider kommer att föra med sig!

Klicka på bilden för att se den i full storlek!

Här är ett urval av kommentarer från läsarna av Politiskt Inkorrekt:

* Och islamiseringen bara fortsätter… Rullas ut över oss som en gräsmatta på en nyanlagd fotbollsplan. Och snart kvävs man…

*Det här bygget kan liknas vid att frivilligt få en aggressiv cancertumör inopererad i sig.

Grattis Islam till ytterligare ett terrorcenter för er Jihad. Grattis Sverige till ännu en spik i kistan. Eller hur?

Förutom att överklaga så ska man naturligtvis ”besudla” marken med så mycket griskadaver & slaktrester som det bara går. Men det ska grävas ner. Då gör det mest nytta.

* Ett lika stort grattis till Örebro som Luleå fick! Hjärtliga gratulationer till berikningen av staden & omgivningarna… En ny terrorcentral is the shit! Vilket lyft för Örebro & Sverige.

Nu är det kört för Sverige? De Trojanska hästarna är här. Med lite tid kommer de att domininera landskapet. Den gamla ardennerhästen går sotdöden till mötes.

* Hursom av alla onda ting är bosniska muslimer de minst dåliga.

* Du försöker alltså att få oss välja mellan svår obotlig cancer eller väl utvecklad AIDS? Got the message. Men,nej tack.Islam ska bekämpas oavsett i vilken sjuk avart eller skepnad den än visar sitt fyla gristryne i. ”Ingen islam på våra gator”..(lånade det sista ifrån AFA,tack för lånet).

* Deras kvinnor liknar dock mera popcornmaskiner…

* Grattis örebro, våldtäktsstatistiken i er stad är ju inte direkt smickrande, och det lär ju inte bli bättre med en våldtäktsmanna-magnet i Örebro.

* Jag tænker inte gå dit om jag inte får ta med min minigris 🙂

* Jag skulle vilja vete om ”Bosniska islamiska församling” är de gamla ”SS islamiska nazitrupperna” som agerade under WW2″, och som nu har bytt namn….¨

Och detta är hämtat från EN artikel av tusentals på EN av de många hatsajter som finns i Sverige!

PI har ett moraliskt ansvar för det de väljer att inte moderera bort. De tar ofta bort kommentarer som är kritiska till PI, och till rasismen, men lämnar kvar sådant som man kan läsa ovan.

Om ni skulle tvivla på det allvarliga i en debatt som denna på PI ber jag er byta ut ordet islam mot judendom, muslim mot jude och moské mot synagoga i det som skrivits och smaka på hur det känns då. Det är ingen slump att man känner igen retoriken på Politisk Inkorrekts blogg, om man bläddrar i nazityska tidningar från 20-talet.

Och samma sorts hat sprids på många håll i  Sverigedemokraterna, där flera av de ledande figurerna, t.ex. Kent Ekeroth, öppet sympatiserar med, och stöder Politiskt Inkorrekt.

När en del ser hatet hos Politiskt Inkorrekt vill de ropa på förbud, polis och censur. Liberal som jag är tror jag att man bättre bemöter fördomar och hat med medmänsklighet, motargument och idéer, än med förbud. Men något måste göras! Att låta hatets argument och idéer stå oemotsadga leder aldrig till något gott!

Jag säger som Torgny Segerstedt sa om Hitler 1933, ”Att tvinga all världens politik och press att sysselsätta sig med den figuren, det är oförlåtligt. Herr Hitler är en förolämpning.” Alltså: Att tvinga Sveriges politik och press att sysselsätta sig med de figurerna, det är oförlåtligt. Sverigedemokraterna och Politiskt Inkorrekt är en förolämpning.

LÄS MER HÄR!

 

http://ligator.wordpress.com/2011/09/26/rasbiologi-och-hat-hos-politiskt-inkorrekt/

 • Altan Nolan

  Är din skrivelse ett skämt kanske? ”omodererat hat”

  Vad är motsatsen – ett modererat hat? du menar det som vi har fått se t.ex. riktat mot Sverigedemoraten efter deras val seger?? cool

  Skäms människan. Du börjar din dag med att skriva ett hat skrivelse.

  Dina Hitler jämförelser är helt absurda.

  Sök vård.

 • Kalohux

  Hej, i Malmö och andra muslimska enklaver, är det muslimerna och vänstern som kastar sten på och spottar på Svenska judar, som inte har något överhuvudtaget att göra med staten Israel eller Israelisk politik.
  Vi kan väl vara överens om att detta är ren antisemitism och att antisemitism och Nazism går hand i hand?
  Alltså är det vänstern och muslimerna som är Nazisterna enligt mig!
  Eftersom du stödjer vänsterns och muslimernas beteende (du har aldrig kritiserat det) så är det enligt mig, du som är Nazisten.
  Du förolämpar MIG!
  /Kalohux

  • Per Pettersson

   Nu kan jag inte tala för Torbjörn direkt, men jag kan tala för Frihetssmedjan som han är en del av.

   Frihetssmedjan vänder sig mot alla former av hat, våld, diskriminering och så vidare. Vi har inte hunnit uppmärksamma situationen för judar i Malmöområdet ännu, eftersom vi bara har varit live i drygt två veckor. Det råder dock inga tvivel om att vi kommer att granska även detta. Jag har tidigare skrivit om det på min egen blogg och debatterat det på olika sätt.

   Vi stödjer inget hatiskt beteende, vare sig stenkastning mot judar eller hatkampanjer mot muslimer. Du måste lära dig att skilja på kritik mot något och försvar av något. Bara för att vi kritiserar PI för att de gör saker vi vänder oss emot, betyder det inte att vi automatiskt godkänner allt som alla andra av PI:s fiender gör. Genom att försöka pådyvla oss dessa åsikter förolämpar du oss, för att fortsätta på temat med olika förolämpningar. Men du förolämpar också dig själv genom att sänka dig till den bristande intellektuella nivån. Försök att hålla debatten lite högre upp än så, ok?

 • Krille

  Per Pettersson

  Om det nu är som du säger, att ni inte stödjer något hatiskt beteende skulle ni kunna ta upp det våld svenskar får utstå från kriminella invandrargäng i Malmö och Södertälje.

  Svenskar blir påhoppade, nedslagna och rånade bara för att dom är Svenskar. Svenska ungdomar blir utsatta för förtryck och hat i skolor bara för att dom är Svenskar. Svenska tjejer blir våldtagna misshandlade och kallade horor bara för att dom är Svenskar och anses vara slampor.

  Ta upp det istället för att hacka på PI.

  • Per Pettersson

   Vi kommer att ta upp sådant också, men vi har bara funnits i drygt två veckor. Vi hinner inte ta upp allting på den korta tiden. Som sagt, alla former av hat och våld ska bekämpas. Oavsett om det kommer från PI eller från människor som gör dumheter i religionens namn.

 • Michael

  Per Pettersson du skriver: ”Frihetssmedjan vänder sig mot alla former av hat, våld, diskriminering och så vidare.” Då undrar jag hur du kan rättfärdiga det hatdrev ni i detta fallet och den övriga ”eliten” i allmänhet driver mot SD och deras sympatisörer dag ut och dag in? Det räcker med att läsa Jerlerups rubriksättning, för att förstå vilket oerhört hat denna man sitter inne på! Att han förolämpar mig, min mor, min bror, många av mina vänner samt hundratusentals andra bekommer honom inte ett dyft, för han ser sig som en godhetsapostel som slåss mot ”ondskan” och då verkar alla medel vara tillåtna! Jag väntar med spänning på någon liknande artikel från er om hur den rådande samhällsdebatten har piskat upp den stämning som råder idag. När folkvalda, många av dom kvinnor, utsätts för dagliga trakasserier i form av sönderslagna bilar, krossade rutor, nedklottrade husfasader, mordbränder, dödshot, misshandel, mm mm! Allt medan den segregerade kultureliten ute i villa förorterna fortsätter att haspla ur sig mer hat mot oliktänkande, och på sin höjd ge en liten dold notis på en väl vald plats i median!
  Jerlerup nämner att han skulle bemöta ”fördomar” med motargument och medmänsklighet. Tillåt mig småle här. Det närmaste ett motargument han kunde komma var ett citat från 1933, som ironiskt nog handlar om en person han själv verkar stå närmare, än vad SD och Politiskt Inkorrekt någonsin kommer att göra! Bäste herr Jerlerup innan du gör sådana jämförelser igen, ta och läs på!
  Det där lilla fina ordet medmänsklighet Jerlerup säger sig besitta och dessutom skall använda mot hans meningsmotståndare är inget annat än en stor förbannad förolämpning!

  • Per Pettersson

   Du väljer att läsa artiklar på ett väldigt intressant sätt, måste jag säga. Du vill se hat och klyftor, därför hittar du dem överallt.

   Vad gäller eliten som sitter i sina villaförorter, tror jag faktiskt att en majoritet av skribenterna här på Frihetssmedjan bor i förorter som snarast är mer invandrartäta än genomsnittet. Det gäller såväl mig som Torbjörn. Ha det i åtanke när du kritiserar oss.

   Sen vänder jag mig också mot den totala kulturrelativismen som kan råda på vissa håll och beröringsskräcken att diskutera detta. Det betyder dock inte att jag delar den bild som SD eller PI försöker förmedla heller. Det finns oftast fler åsikter än två.

   • Michael

    ”Du väljer att läsa artiklar på ett väldigt intressant sätt, måste jag säga. Du vill se hat och klyftor, därför hittar du dem överallt.” För det första så använder jag mig endast av samma retorik som Ni. För det andra vem är det egentligen som ser ”hatet” i vartenda gathörn (läs: ”och deras kommentarsfält fyllts av omodererat hat”. ) ? För det tredje är det knappast SD eller PI, för den delen, som för det sk hatet, det är ju ni! Inte någon gång, någon stans har jag hört några kunna bjuda på en debatt som handlar om deras politik, bara massa dravel likt ovan artikel.
    ”Vad gäller eliten som sitter i sina villaförorter, tror jag faktiskt att en majoritet av skribenterna här på Frihetssmedjan bor i förorter som snarast är mer invandrartäta än genomsnittet. Det gäller såväl mig som Torbjörn. Ha det i åtanke när du kritiserar oss.” Jag vet inte vart ni på Frihetssmedjan bor, men det är ingen hemlighet att dom som vurmar mest för det mångkulturella samhället bor förbannat långt borta från just den. Själv bor jag i ett av Göteborgs värre förorts områden, har så gjort i ca 12 år. Kan lova att här är annat än den ”samba” och ”pizza” kultur Ni tror att det är. Lite av menyn, detta året, består av 3 st mord, över 10 överfallsvåldtäkter, så många bilbränder/bilinbrott att jag inte vet hur många det är längre. Lägg där till rån, misshandel och andra diverse saker som sker i princip dagligen. Mina herrar det är inte jag som valt detta, det är de sk folkvalda. Men dom folkvalda hade möjlighet att fly, medan vanliga ”Svenssons” fick ta konsekvenserna av deras beslut. Tycker ni då att det är konstigt att folk börjar tänka själva och rösta på de enda som står bakom oss? Allt var inte som rödvinsvänstern indoktrinerade oss med på 70-80 talen!

    ”Sen vänder jag mig också mot den totala kulturrelativismen som kan råda på vissa håll och beröringsskräcken att diskutera detta. Det betyder dock inte att jag delar den bild som SD eller PI försöker förmedla heller. Det finns oftast fler åsikter än två.”
    Men vad bra, då var vi ju överens om en sak iaf om ”beröringsskräcken”. Det är ju precis där SD och PI kommer in i bilden. Det är ju dom ända som på ett seriöst sätt lyfter just detta! Om ni någonsin skall kritisera dessa igen, gör det då med argument i sakfrågorna och inte hamna i samma floskelfälla som era fränder i den övriga kultureliten!
    ”What goes around, comes around”.

 • Altan Nolan

  ”Vi stödjer inget hatiskt beteende” säger Per Pettersson, Torbjörns vän.

  No män härregyd. Det här artikeln sprider just hat. Innehållet handlar om hat. Det handlar om författaren Torbjörns hat mot en annan web plats och dess skrivare och läsare.

 • Erik E

  Vissa är grova som de om cancer. Men flertalet skulle jag inte klassa som hat.

  Den om gräsmattan speglar väl närmast en stor oro för framtiden. Kanske berättigad? Finns historiska exempel, vi är inte immuna, vår civilisation är inte evig.

  Popcornmaskin och minigris är väl på sin höjd respektlösa och satiriska.

  För varje ”hatcitat” ovan skulle jag kunna hitta grövre hat riktat mot SD, inte från någon anonym snedseglare utan inlytande på ett forum, utan från välbetalda namnkunniga ledarskribenter på Expressen, DN och AB, som Marteus, Linderborg, Bjurwald och vad de nu heter.

  TV4 hade bjudit en in rapgrupp till studion.
  http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyhetsmorgon?title=stress_ft_adam_tensta_dida_eboi_aleks_-_tystas_ner&videoid=2100003

  Mellan sångarna gick personer i kostym med grishuvuden som skulle representera sverigedemokrater. Sångarna sjöng om att slipa knivarna och slakt. Alltså en av våra största TV-kanaler med stor publik, inte några anonyma kommentarer på undanskymd plats.

  Och detta hatframträdande, denna oförblommerade uppmaning till mord, har inte rönt någon kritisk debatt överhuvudtaget. Eller? Men du, Torbjörn, tycker det är värre med citaten ovan?

  Det är sånt hyckleri som gör att jag inte kan känna minsta – inte minsta – respekt för ”antirasister”, ni kan inte nå mig med era argument så länge ni tillämpar så dubbla måttstockar.

  Tack för ordet.

 • Pingback: PI agerar som ett trängt djur | Per Pettersson()

%d bloggare gillar detta: