Senaste nytt

Politiskt inkorrekt förespråkar tortyr!

Bloggen Politiskt Inkorrekt, som står Sverigedemokraterna nära, förespråkar användning av tortyr. Detta är en aspekt av den främlingsfientliga bloggens verksamhet som är mindre känd.

”PI hade sett genom fingrarna om CIA skickat hit ett team som eliminerat/fört bort någon terrorgubbe i en förort. Utan problem. Likaså hade vi heller inga problem med CIAs ”extra rendition flights” när de förde bort diverse till Gitmo och annorstädes.

Vi har inget hjärta i sådana lägen, olagligt eller ej.” (Källa)

Detta skrevs av någon på PI:s redaktion. Politiskt inkorrekt tycker alltså att det är okej för främmande makter att kidnappa eller till och med ‘eliminera’, dvs mörda, människor på svensk mark. Rättegångar anser man tydligen vara helt överflödiga, då man automatiskt är skyldig om man misstänks vara ”terrorist” enligt PI.

Detta har också skrivits av redaktionen:

Pl är konservativa republikaner Ibland är ren avrättning (och waterboarding på Gitmo) nödvändig för att göra världen lite säkrare. Att fånga in honom och invänta en rättegång om ett antal år hade inte bara kostat ännu mera pengar, även islamisterna hade gjort alltför att komma åt rättsväsendet med allt vad det innebär. Kort sagt, vi har inga problem med ”övergrepp”. Tvärtom är det en preventiv åtgärd. (Källa)

De två inläggen är viktiga för de visar att PI:s redaktion tolererar tortyr.

Även kommentarsfälten är fulla med kommentarer som förespråkar tortyr och mord, som inte modereras bort av PI:s moderatorer. Bara får att ta ett exempel från i fredags, skrivet av signaturen Ubbelfarsta (den handlar om utvisningen av en person från Sverige):

Kanske dags att hyra in CIA, det vet hur man transportera besvärliga människor från Sverige, det är inte så svårt. man plompera anal.oralöppning och drogar ner fanskapet, sedan är det bara ta dem med sej. (Källa)

Att förespråka tortyr idag år 2011 låter kanske inte riktigt så fräscht, men det är avslöjande för hur PI tänker. Frågan är bara hur i Sverigedemokraterna ser på detta. Speciellt hur riksdagsmannen Kent Ekeroth, som med sitt namn representerat PI, ser på det här med tortyr och rättssäkerhet.

 • Stefan Reitersjö

  det vrider sig i magen på mig när jag läser dessa citat som du har hittat. detta visar hur inhumana tankar som dväljs i den ”Storsvenska rörelsen”. Därmed finns dem säkert litet varstans i Sveriges land. Detta visar också vikten av att värna de humanistiska ideerna. det som sker i de svenska skolorna med en nedmontering av humanioran är en katastrof för människovärdets princip.

 • Johan Olofsson

  Det är, och har länge varit, uppenbart att Politiskt Inkorrekt bland annat står för amerikainfluenser – närmre bestämt influenser från den israeltrogna och ofta kristna amerikanska högern. Detta har nog blivit än mera tydligt efter ”Gustav Janssons” frånfälle.

  Sett ur det perspektivet kan man väl inte förvånas över dessa yttranden.
  Det finns verkligen människor som har politiskt inkorrekta uppfattningar om t.ex dödsstraff, rättssäkerhet, landsförvisning och mänskliga rättigheter. Inte bara i USA. I Europa också.

  Jag, som följt Politiskt Inkorrekt under några år, blir snarast förvånad över att någon kan bli förvånad över detta.

 • Peter

  Det är väl egentligen bara bra om det är extrema muslimer som torteras tycker jag. Då kanske de sticker härifrån.

 • Austin P

  Du skriver att PI´s kommentarsfält är ”fulla med kommentarer som förespråkar mord och tortyr”. Men om det är så fullt med sånna kommentarer, hur kommer det sig att du bara lyckats ta med två(!) kommentarer därifrån? Borde det inte vara ganska lätt och bara håva in ALLA dessa kommentarer som där tycks vara, och sen lägga upp dem här? Då hade du på så vis verkligen kunnat bevisa det du försöker framhålla och bevisa. Istället lyckades du bara hitta dessa två …och då tycker du att det per automatik gör att PI och alla dess läsare i stort sätt är förespråkare av mord och tortyr? Kom igen nu!

  Du, precis som jag och alla andra VET att olämpliga kommentarer finns på ALLA ställen – du vet också att de städas upp allt eftersom. PI är varken regel eller undantag i detta. Du kanske tom. har märkt att nättidningar ändrat på sina kommentarsfält nu pga. att just det problemet med olämpliga inlägg och kommentarer som man inte hinner ta bort? Är inte alla nättidningar då också för mord och tortyr när dem misslyckas ta bort precis alla kommentarer innan tyckarpolisen är där och tar en screendump? Eller det kanske bara gäller PI?

  För man kan undra hur det kommer sig att du inte lägger upp liknande screendumpade kommentarer från nättidningarna? Kan det bero på att du inte har viljan att jaga där, eller beror det kanske på tidsbrist och att du då istället väljer att sitta och fiska just på PI efter olämpliga kommentarer som lyckats slinka genom filtret och som ännu inte har blivit bortplockade?
  Olämpliga kommentarer tar PI bort, precis som alla nättidningar också gör. Det är ett problem för ALLA som har ett stort flöde av kommentarer, ja det gäller ju inte er blogg då alltså! Men jag tycker inte att du behöver oroa dig över PI. De gör ett bra jobb och till skillnad från de flesta andra, så tar de stolthet i att informera människor om sanningen – de behöver inte omyndigförklara sina läsare genom att fabricera information eller nyheter.

  Och en annan sak, du bevisar inget med att lägga upp enstaka kommentarer från PI. Det enda du bevisar är att du har gott om tid att spendera på att sitta och fiska olämpliga kommentarer som ännu inte har blivit bortplockade. Är det så kul så kanske du istället kan ansöka om att få jobba hos PI som moderator och då själv få lov att ta bort dessa olämpliga kommentarer? Eller det kanske är roligare att sitta där med ditt pekfinger och vara tyckarpolis?

 • Peter Andersson

  Har du eller någon av dina kamrater hittat några fler ”otäcka” kommentarer på PI idag, Torbjörn? Det verkar ha blivit din och en del andras livsuppgift att sitta och leta bland kommentarerna på PI – en rätt så patetisk sysselsättning enligt mig. Varför inte göra lite nytta istället, tid verkar du ha gott om.
  PS. Här behöver du i alla fall inte direkt ”leta” bland kommentarerna, måste kännas rätt skönt, va?

 • AnnaKonda

  Källa från 7 maj 2011 och nästa källa från ”i fredags” 23 september 2011!?

  Hittade du inte fler än två (2) st. inlägg på nästan ett halvår som du finner anmärkningsvärda då borde du istället söka i pk-media där det förekommer än värre i stort sett varje dag!

  Patetiskt var ordet!

 • Krille

  Denna sida borde döpas om till stalinsmedjan, förbannad kommunistiskt AFA-propaganda är vad det är.

 • Pingback: Politiskt inkorrekt och Sverigedemokraterna är en förolämpning!()

%d bloggare gillar detta: