Senaste nytt

Politiskt inkorrekt förespråkar tortyr!

Bloggen Politiskt Inkorrekt, som står Sverigedemokraterna nära, förespråkar användning av tortyr. Detta är en aspekt av den främlingsfientliga bloggens verksamhet som är mindre känd.

”PI hade sett genom fingrarna om CIA skickat hit ett team som eliminerat/fört bort någon terrorgubbe i en förort. Utan problem. Likaså hade vi heller inga problem med CIAs ”extra rendition flights” när de förde bort diverse till Gitmo och annorstädes.

Vi har inget hjärta i sådana lägen, olagligt eller ej.” (Källa)

Detta skrevs av någon på PI:s redaktion. Politiskt inkorrekt tycker alltså att det är okej för främmande makter att kidnappa eller till och med ’eliminera’, dvs mörda, människor på svensk mark. Rättegångar anser man tydligen vara helt överflödiga, då man automatiskt är skyldig om man misstänks vara ”terrorist” enligt PI.

Detta har också skrivits av redaktionen:

Pl är konservativa republikaner Ibland är ren avrättning (och waterboarding på Gitmo) nödvändig för att göra världen lite säkrare. Att fånga in honom och invänta en rättegång om ett antal år hade inte bara kostat ännu mera pengar, även islamisterna hade gjort alltför att komma åt rättsväsendet med allt vad det innebär. Kort sagt, vi har inga problem med ”övergrepp”. Tvärtom är det en preventiv åtgärd. (Källa)

De två inläggen är viktiga för de visar att PI:s redaktion tolererar tortyr.

Även kommentarsfälten är fulla med kommentarer som förespråkar tortyr och mord, som inte modereras bort av PI:s moderatorer. Bara får att ta ett exempel från i fredags, skrivet av signaturen Ubbelfarsta (den handlar om utvisningen av en person från Sverige):

Kanske dags att hyra in CIA, det vet hur man transportera besvärliga människor från Sverige, det är inte så svårt. man plompera anal.oralöppning och drogar ner fanskapet, sedan är det bara ta dem med sej. (Källa)

Att förespråka tortyr idag år 2011 låter kanske inte riktigt så fräscht, men det är avslöjande för hur PI tänker. Frågan är bara hur i Sverigedemokraterna ser på detta. Speciellt hur riksdagsmannen Kent Ekeroth, som med sitt namn representerat PI, ser på det här med tortyr och rättssäkerhet.

%d bloggare gillar detta: