Senaste nytt

Muslimer protesterar i Libyen mot attentatet mot USA:s konsulat.

Via Bentbenghazi på twitter har vi fått dessa bilder på muslimer i Libyen som demonstrerar mot attentatet på USA:s konsulat igår. Radikala islamister är hatade bland muslimer också, men det krävs ett visst mod att träda fram när extremister löper amok i ett land.

 • UniversityEngineer

  Ja, det är bra och krävs nog lite mod, men bilder på människor som håller upp skyltar så vi inte ska tro de alla är som de bakom attentaten (vilket jag inte tror) är ändå inte lika övertygande som minsta uppgift om vad de konkret gör för att minska islamisternas makt. Om sådant inte görs, vad finns det då för anledning att tro att islamisterna inte segrar?

  Kan det ens uteslutas att sånt här — för vissa? — primärt har marknadsföringssyfte?

  • UniversityEngineer

   Eller kanske snarare naivt att utesluta möjligheten av bilderna har ett marknadsföringssyfte. En reflekterande kommentar om det i posten hade alltså inte varit fel. Men antar att den enda kommentar du vill lägga till efter detta är att en misstänksam islamofob skrivit en kommentar. 😉

  • Micke

   Islamisterna har inte makten i Libyen.

 • Frank

  *nuke middle east*

  • Micke

   Europeiska högerextremister som Frank har idemässigt samma grundläggande värdegrund som muslimska extremister och strävar efter samma typ av tvingande monokultur men till skillnad från dom muslimska extremisterna har dom inflytande i parlamenten och det gör att vi andra måste vara vaksamma.

   • Buttington

    Nej knappast. Islam är en konstant fara för världsfreden och världsharmonin, precis som nazismen eller kommunismen. Alla dessa sjuka k*kideologier måste bekämpas med övervåld.

    • Micke

     För att förtydliga vad jag nyss sa ska jag citera dig från ett annat
     ställe där du spridit din visdom och tydligjort VAD som är det största
     hotet mot demokrati och frihet i ett land där du ocjh dina nazivänner
     har 5 procent av rösterna i parlamentet och muslimsk extremism har noll.

     Citat av din uppmaning till mord och organiserat våld på människor
     som inte delar er världsbild och ett bevis på att ni ÄR det ni hatar:

     ”Jaja en vacker dag blir det säkert nackskott på kommunist Anders
     & Co i långa led. Det är den utvecklingen Sverige går emot”

     • Buttington

      ”du och dina nazivänner”? Ehhh hur kom nazismen in i det hela? Öppnade retard-micke det stora kommunistiska propagandalexikonet och valde där en bra förolämpning på måfå? Jag skrev ju innan att även nazismen skall bekämpas med övervåld (underförstått hur pass stor fara den är för tillfället.) Ständigt dessa nazibeskyllningar… Nazisterna var ALLIERADE med muslimerna under ww2. Min farfar är dessutom jude. Dina påhopp liksom alla andras på vänsterkanten är som vanligt enbart patetiskt opassande.

     • Micke

      Det kom in i saken när jag refererade till din uppmaning och önskan på en annan blogg att man framtiden dödar en journalist på Aftonbladet och alla andra med ”nackskott” därför att dom inte delar den skitbruna idevärld du har doppat skallen i. Hoppas nån polisamnält dig så att dom vet vilka dom ska hålla rätt på.

     • Buttington

      Nja Micke picke, nu trillar du dit igen, som Ullentott brukar säga.
      ”Skitbrun idévärld” syftar på nazismen igen vilken jag tar lika stort avstånd till som din mamma säkert. Du hittar noll av nazism eller brunhet om du så vill i min idévärld. Min idévärld kretsar snarare kring ett motstånd mot den sjuka förtryckarideologin islam och all form av spridning av den. Samt motstånd mot alla ideologier som inte bygger på konservativitet blandat med frihet. Hade vi levt på 30-talet hade det varit jag som kämpat emot nazismen, inte du. Du hade gladeligen sett nazismen frodas eftersom ”alla är lika värda” eller någon annan skitfloskel som styr din o-filosofiska flockdjurshjärna. Du tillät nazismen på 30-talet, du tillåter islam nu. Om det är nån som är ”nazist” så är det du micke picke.
      Sen vore det bra om du lärde dig skillnaden på uppmaning och förutsägelse.

     • Micke

      Du är den som uppmanat till och önskat mord på en journalist på Aftonbladet och alla andra som inte delar era åsikter och jag kommer att polisanmäla inlägget där du gör det. VI har sett nog av vad svin som du kan åstadkomma med era uppmaningar till våld mot dom som inte delar er nazisyn på samtiden.

      Varje gång jag ser ett inlägg där någon av er uppmanar till eller önskar mord på andra för deras åsikters skull kommer jag att polisanmäla det svin som gjort det oavsett om det är gjort under pisspseudonym eller inte.

      Det är bra om var och en av av er får svara på frågor vid varje polisutredning av högerextremt våld som leder till döden för någon.

      Dra nu åt helvete din jävla råtta.

     • Buttington

      Så om jag skriver ”det blir nog 3:e världskrig en vacker dag” så har jag alltså enligt din logik uppmanat till mord på miljoner. Haha vilket skämt du är. Är jag brun? Nä jag är faktiskt vit, både till hudfärg och åsikter. Vilket iof är sämre än att vara brun med bruna åsikter. För enligt såna som dig är de jordens bästa människor, dvs bruna med bruna åsikter.

     • Micke

      Du har för alla som inte idioter underförstått skrivit att en journalist på Aftonbladet och andra som inte delar dina nazidrömmar kommer att mördas om gynnsamma omständigheter uppstår för dom åsikter dom har och att du stöder detta. Du ÄR polisanmäld.Ok?

      Dom hälsar på nästa gång och ställer frågor.Du kan ju hälsa från mig då.

     • Buttington

      Hahaha, ok kul att du slösat din tid på rage-polisanmälan. Jag kokar lite kaffe till dem då 😉 Återigen anklagar du mig för nazism, trots att jag står för motsatsen. Du är inte så klipsk va? Gick morsan din på metamfetamin under graviditeten eller?
      Här är min kommentar på SwedenConfidential:
      ”Jaja en vacker dag blir det säkert nackskott på kommunist Anders & Co i långa led. Det är den utvecklingen Sverige går emot.” Om du tror att man kan bli dömd för uppmålade framtidsscenarion så kan man ju undra om du också röker hasch? Jag tror även att dina barnbarn kommer att bli våldtagna och rånade av muslimska gäng. Det är det som sker när inbördeskrig startar vilket det ofta gör när muslimer passerar 30%’s gränsen i ett land. Du kan ju ta och anmäla mig för den förutsägelsen också.

 • Buttington

  Människorna på bilderna’s barn och släktingar är rekryteringsgrunden för militant islamism och förtryck av icke-muslimer. Islamism är enbart en muslimsk form av nationalism som aldrig nånsin kommer att försvinna. Den sjuka ideologin islam måste bort från jordens yta precis som nazismen. För allas bästa.

 • Kropotkins_beard

  Det är ju trevligt. Det är synd att de som går ut och protesterar mot våld är färre än SD-lokalpolitiker som inte trampar i klaveret…

%d bloggare gillar detta: