Senaste nytt

Överens över blockgränserna – Arbetsförmedlingen måste reformeras

Markus Mattila (S) och Per Pettersson (L)

Markus Mattila (S) och Per Pettersson (L)Igår publicerades en debattartikel på SVT Debatt signerad av Frihetssmedjans chefredaktör Per Pettersson och den socialdemokratiska bloggaren Markus Mattila. De har båda egna erfarenheter av Arbetsförmedlingen och är överens – Arbetsförmedlingens metoder är inte anpassade efter dagens arbetsmarknad. Oavsett om man vill ha kvar Arbetsförmedlingen eller om man vill reformera hela systemet i grunden, så är dagens system dysfunktionellt och Arbetsförmedlingen uppfyller inte det uppdrag de faktiskt har. Om detta råder ingen tvekan.

 • Roger Nilsson

  Vem fan är Markus Mattila och vem har han varit mediestrateg åt?

  • Markus Mattila

   Tro mig, jag blev också förvånad när jag läste beskrivningen. 😛

   • Nåja, vi kan ändra det om du inte känner dig som strateg, men att du ansvarat för mediekanaler är väl rätt?

    • Markus Mattila

     Förvisso! ^^

 • Pingback: En icke fungerande Arbetsförmedling | Mikael Persson()

%d bloggare gillar detta: