Senaste nytt

Ted Ekeroth (Sd) hackar på mördad 15-årings pappa

SVERIGEDEMOKRATERNA I Debatt igår deltog den mördade pojken Ardiwans pappa. Idag fick vi en reaktion på debatten i TV igår från en ledande sverigedemokrat, Ted Ekeroth. Han tog tillfället att gnälla på pappans språkkunskaper och massinvandringen.

En del twitterdebattörer svarade på detta. Ennodius var först.

Ted Ekeroth svarade på Ennodius på detta sätt.

Jag noterar att jag känner folk som kan perfekt svenska och som bott här i Sverige i 40 år. Under ögonblick av stor sorg händer det att de återfaller i att använda sin barndoms språk. Men det känner tydligen inte herr Ekeroth till.

Som vanligt noterar vi att ganska många Sverigedemokrater brister i emotionell intelligens och empati. 

 

 • TYobbe Tomat

  Så typiskt att behöva tolk efter 15 år i Sverige, med en son som var kriminell och dessutom ha mage att påstå att ”han (sonen) betalade skatt i 15 år” (Alltså sedan födseln) Var är de vettiga debattörerna/programledaren som skall ifrågasätta detta dravel?

  • @Turbosvans

   TYobbe Tomat, det han sa var att hans son betalade skatt vid 15 års ålder, inte att han betalat i 15 år. Samt att han ställde frågan om hur många barn till riksdagsledamoter som gör samma sak, jag har ju svårt att se att det är speciellt många. Att vilja ha tolk i ett så pass publikt och offentligt sammanhang är väl inte så jävla konstigt? Sen kan man ju fråga sig vafan det spelar för jävla roll för dig personligen vad folk pratar för språk? Den här mannen har betalat skatt i Sverige under lång tid, han har väl för fan rätt att prata vilket jävla språk han vill? Blir så jävla less på trångsynta idioter som tror sig ha rätt att bestämma över vilket språk människor ska prata, den här mannen har jobb, han har bott i Sverige i många år och han har betalat skatt under lång tid, så du har fan ingen jävla rätt att bestämma vad han ska prata för språk. För övrigt är Ted Ekeroth en äcklig rasistjävel utan någonslags hyfs, att försöka göra politiska poänger på en sån familjetragedi som den här mannen gått igenom äcklar mig. Fyfan, vilket jävla svin.

 • Emotionell intelligens och empati.
  Är det den du uppvisar då du säger att det är kvinnans egna val att hon blir utsatt för förtryck, våld och våldtäkt?

 • denaknakejsarna

  Tycker läget för Sverige sammanfattades rätt bra i gårdagens Debilt. Att folk blir arga på de som uppmärksammar sitsen vi sitter i underbygger bara teserna. Om det gäller någon från fjärran land försvarar denna pöbel av ressentimentfyllda ”anti-rasister” exempelvis våldtäkter, kriminalitet och rasism. Vi talar om en skock hjärntvättade får, slavar under flockmentaliteten,
  oförmögna till kritiskt tänkande.

 • Patrik

  SVT borde aldrig tagit dit fadern, då hans närvaro förhindrade kritik av offrets egen skuld (kriminell) och invandrares ovilja att ta del av det svenska samhället (t ex lära sig svenska).

  Snarare är det de som kritiserar Ted Ekeroths kritik av just fadern, som försöker dra billiga poänger.

 • Micke

  Sverigedemokraterna hade inte mycket att säga under den period som en fascist sköt på invandrare i Malmö.Då glappade inte käften på dom konstant som nu.

  Istället dreglar dom nu av glädje över att invandrare skjuter på invandrare och hoppas att vi andra ska ansluta oss till deras pissideologi grundad i Hitlers teorier om ariers överhöghet.

  Inte ens det norska massmord som utfördes av en fascist som såg Sverigedemokraterna som ett föredöme har fått genierna att moderera sitt tema.
  Istället tycks det snarare ha drivit upp hatretoriken ännu ett snäpp.

  • Ted Ekeroth is a brave man. He’s far braver than I am. I takes guts doing that in any Western European coutnry these days, but in Sweden in particular. If Sweden survives as a nation in the future, it will because there are still a few people like him left.

 • Micke

  Ted Ekroth har gått i skolan minst 12 år och trots det väljer han att arbeta i ett politiskt parti som har sin grund i nazismen.

%d bloggare gillar detta: