Senaste nytt

Frihetssmedjan innehållsdeklarerar

FRIHETSSMEDJAN För att ge våra läsare lite mer insikt i varför vi skriver som vi gör, har vi nu innehållsdeklarerat våra skribenter.

Har du undrat över varför vi på Frihetssmedjan tycker och skriver som vi gör? Har du funderat över varför vi inte alltid har en konsekvent linje i våra åsikter? Nu behöver du inte längre undra.

På sidan Medarbetare kan du numera inte bara läsa om oss utan också se våra resultat från Political Compass. Testet är förstås inte någon absolut sanning och frågorna är till viss del öppna för tolkning, men det kan ändå ge dig en fingervisning om hur vi förhåller oss till verkligheten och till varandra. Kom också ihåg att vi alla kallar oss liberaler, ibland med prefix eller andra extraord för att närmare precisera våra ståndpunkter.

På bilden till höger ser du alla våra skribenters resultat, samt en blå markering som visar den genomsnittlige skribenten på Frihetssmedjan, det vill säga medelvärdet av våra individuella resultat. Någonstans där kanske vi kan säga att vår politiska medelpunkt ligger på Frihetssmedjan.

Nu vet du lite mer om vad våra tankar innehåller. Fortsätt att berätta för oss i kommentarerna vad ni tycker och har tålamod om era kommentarer fastnar för moderering. Vi har en del spamproblem som gör att vi för tillfället måste köra manuell moderering av lite fler kommentarer än vad vi skulle önska. Vi jobbar på att lösa problemet.

Initiativtagare till Frihetssmedjan och tidigare chefredaktör 2011-2016.
Lila och grön nyliberal som brinner för mänskliga rättigheter.

per@frihetssmedjan.se

%d bloggare gillar detta: