Senaste nytt

Stoppa smygislandiseringen av Norden!

Invandringen från Island exploderar som en vulkan
Norska Morgenbladet varnar för den alamerande islandiseringen av Norge. De flesta invandrarkritiska är rädda för islamiseringen av Norge men det verkliga hotet är islandiseringen, menar de. 2009 bodde det nämligen 3749 islänningar i Norge, bara två år senare över 6000, en ökning på 60% på två år.

Vad detta betyder för framtiden kan man själv räkna ut.

Invandringen från Island exploderar som en vulkanI 2009 bodde det 3 749 islendinger i Norge. Bare to år senere bor det nå over 6 000, en økning på over 60 prosent.

Statsmakten nekter å lage prognoser og fremskrivninger for denne gruppen, selv om den har desidert størst vekst av alle innvandringsgruppene i Norge. Heldigvis har moderne teknologi fratatt myndighetene monopol på sannheten. Takket være nyoppfunne anerkjente matematiske metoder for eksponentiell vekst kan vi selv avdekke sannheten:

 I 2021 vil antallet islendinger ha vokst til 64 397, like mye som hele Drammen.
 Antallet islendinger i Norge vil passere én million i 2030.
 I 2051 vil det være 72 millioner.

Morgenbladet varnar vidare att Island har en osedvanligt blodig kultur, vilket alla som öppnat de gamla sagorna kan bekräfta.

Politisk vold er heller ikke ukjent for islendingene. Brannstiftelser og biskopdrap var normale hendelser da islendingene fikk styre seg selv mot slutten av 1100-tallet.

Smygislandiseringen av Norge som stöds av landets kulturmarxister och sanningen om denna grymma kultur döljs, menar Morgenbladet. Det är fara å färde!

Fremskrivningene viser at det i 2068 vil være syv milliarder islendinger i Norge. På vegne av vanvittig mange nordmenn, og på grunn av vanvittig mange islendinger: Det er alarm!

För Sveriges del noterar vi att antalet islänningar ökar enormt mycket också.  4480 islänningar här 2009 och 4728 2010. Ca 6% på ett år. 

 • Du får nog gnugga intelligensknölarna lite mer. Inte särskilt originellt eller fyndig ironi. Men å andra sidan du fick iaf mig att påpeka detta självklara faktum. Alltid nåt 🙂

 • Snack, ”varg i veum” – Det var oerhört fyndig ironi. Babblet om invandrare får ju ändå ställas emot fakta vid något tillfälle: det spelar uppenbarligen stor roll varifrån man invandrat. Att detta är sant behöver man inte läsa många redogörelser för att inse. Däremot: att försöka trycka ner ett inlägg som det här genom att klappa på huvudet – ”Lilla vän, nu får du nog försöka tänka lite hårdare” – lågt. Grundläggande knep, men lågt.

 • MA

  ”Lustigt”…

  1) Islänningar har ingen arrogant religion.
  2) Islänningar har låga födelsetal och således konstant i storlek, som alla vet några 100 000, verkar inte bli fler på jorden.
  3) Exemplet mormonerna (finns många fler) är en religion med födelsetal lägre än vissa muslimer men ändå högt (nära 4 barn per kvinna). Ökade sedan 1830, när religionen grundades med 200 personer, med 40% per decennium och var 2003 ca 12 milj och är med ökning på 30% per decennium ca 63 milj år 2080, men skulle bli en världsreligion 2100 om dagens födelsetal höll i sig.

  Födelsetal går inte alltid ned som funktion av tid och någon ”automatisk modernitet”, som vissa blåögda liberaler med gryende framtid i blick tror, utan religion, men även vissa andra saker, påverkar dem.

  Några retoriska fyndigheter som svar på din förmodade ”humor”…?

  Tjo!

 • MA

  Sorry, glömde påpeka att Norge har ca 150 000 muslimer, Sverige ca 500 000 med en nettoinvandring på senaste 5 år i snitt knappt 30 000 muslimer per år.

  Kan även påpeka att om dagens drygt 60 000 somalier ökar med endast mormonernas hastighet (+40% per decennium) var 10:e år och har samma nettoinvandring som idag (7500 per år) kommer de om 10 år att vara ca 160 000 och om 20 att vara ca 300 000. Fortsätter det i ytterligare ett 3:e decennium har vi ca 500 000 med somalisk bakgrund, en grupp (sorry att jag rasistiskt ser dem som en grupp) med låg integration och i hög grad utan arbete (ca 70 procent).

  Mvh, MA

 • MA

  Förresten, Mim Sörensson, du talar om ”fakta” och jag visade just här ovan att även med lägre barnafödande än det riktiga för somalier (det som gäller för mormoner) samt deras invandring senaste år (ingen lkning) är de en halv miljon i Sverige om 30 år.

  Hur kan du påstå det då är relevant att jämföra dem med en kvarts miljon islänningar på jorden som inte ökar (deras fertilitetstal är 1.89 barn/kvinna (*))?

  (*) https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2127rank.html

  Varsågod och svara gärna med fakta. Det här är faktiskt ett dåligt försök att avfärda en reell utveckling, även om det är klatschig satir. Men vilseledande klatschig satir är nog liksom inte så bra att grunda sin verklighetssyn på., tror du det?

 • Hahaha! Klockrent, Torbjörn! Det är extra trevligt att de härliga islamiseringshetsarna plötsligt ser nyanser – faktorer som viktiga beståndsdelar. Vem kunde ha gissat?!

 • Carl T

  MA: Grattis, du har precis identifierat dig som objektet för satiren. Kan du ens se humorn i att de resonemang som du och andra muslimofober driver är så illa grundade att de kan appliceras på vilken folkgrupp som helst om man bara vill?
  Vem som helst kan sitta på sin kammare och ställa upp absurda prognoser till grund för skräckpropaganda och konspirationsteorier. Krönikan i Morgenbladet är inte ett invandringspolitiskt inlägg, det är en parodi av usel retorik, och du gör dig själv till åtlöje genom att uppvisa ett levande exempel på just den retoriken. Skarpt!

%d bloggare gillar detta: