Senaste nytt

Stoppa smygislandiseringen av Norden!

Invandringen från Island exploderar som en vulkan
Norska Morgenbladet varnar för den alamerande islandiseringen av Norge. De flesta invandrarkritiska är rädda för islamiseringen av Norge men det verkliga hotet är islandiseringen, menar de. 2009 bodde det nämligen 3749 islänningar i Norge, bara två år senare över 6000, en ökning på 60% på två år.

Vad detta betyder för framtiden kan man själv räkna ut.

Invandringen från Island exploderar som en vulkanI 2009 bodde det 3 749 islendinger i Norge. Bare to år senere bor det nå over 6 000, en økning på over 60 prosent.

Statsmakten nekter å lage prognoser og fremskrivninger for denne gruppen, selv om den har desidert størst vekst av alle innvandringsgruppene i Norge. Heldigvis har moderne teknologi fratatt myndighetene monopol på sannheten. Takket være nyoppfunne anerkjente matematiske metoder for eksponentiell vekst kan vi selv avdekke sannheten:

 I 2021 vil antallet islendinger ha vokst til 64 397, like mye som hele Drammen.
 Antallet islendinger i Norge vil passere én million i 2030.
 I 2051 vil det være 72 millioner.

Morgenbladet varnar vidare att Island har en osedvanligt blodig kultur, vilket alla som öppnat de gamla sagorna kan bekräfta.

Politisk vold er heller ikke ukjent for islendingene. Brannstiftelser og biskopdrap var normale hendelser da islendingene fikk styre seg selv mot slutten av 1100-tallet.

Smygislandiseringen av Norge som stöds av landets kulturmarxister och sanningen om denna grymma kultur döljs, menar Morgenbladet. Det är fara å färde!

Fremskrivningene viser at det i 2068 vil være syv milliarder islendinger i Norge. På vegne av vanvittig mange nordmenn, og på grunn av vanvittig mange islendinger: Det er alarm!

För Sveriges del noterar vi att antalet islänningar ökar enormt mycket också.  4480 islänningar här 2009 och 4728 2010. Ca 6% på ett år. 

%d bloggare gillar detta: