Senaste nytt

Kronprinsessan Victoria har fått barn

Det har idag framkommit att Kungafamiljen fått ett tillskott. Blivande drottningen Kronprinsessan Victoria har vad som verkar varit vid kvällskvisten fött sitt andra barn. Enligt medierna bekräftar Hovet att så är fallet, så här skriver till exempel Schibstedägda Omni:

Vi tycker att det är skönt att Kronprinsessan Victoria födde ett barn och inte något annat, vad det nu skulle kunna varit. Om Kronprinsessan hade fött något annat, återigen vad det nu skulle kunna varit, så hade det varit väldigt obehagligt för både Kungahuset och dess undersåtar.

Nedan kan ni se en sketch ifrån Yrrol om hur det kan te sig när det mest oväntade sker

Telason Getachew

Steg för steg liberal med intresse för internationella frågor.

%d bloggare gillar detta: