Senaste nytt

Dödsknarknazister existerar tydligen

Skärmavbild från Facebook
I staden Banbridge, Nordirland, har dödsknarknazism med religiösa förtecken påträffats. Det var någon gång i  juli 2015  som den katolske prästen Stephen Crossan i ett rum med nazistiska föremål snortade kokain med en tio punds sedel. Bilder på Crossan där han drar en lina kom till tidningen The Sun’s kännedom som publicerade scoopet med följande ord i rubriken: Father coke.

Enligt Crossan själv var kokainsynden en engångshändelse och vad gäller de nazistiska symbolerna hävdar han att inte är nazist utan han samlade på föremålen av historiska skäl.

Crossan har sedan händelsen varit sjukskriven och lämnat sin kyrka men hans församling stödjer honom fortfarande.

Källa: 1, 2
     

Telason Getachew

Steg för steg liberal med intresse för internationella frågor.

 • marlies

  Ja, han följde bibelns text. Att synd står för lärdom. Hur ska man annars veta vad som är bra och dåligt. Passar den ena men inte den andra. Oftast tillfälligheter, men trivs man med sina ovanor kämpar vi för att behålla dem. Barn inte så noga, prövat precis allt, stoppar saker i mun , öron och näsa, smackar eller grimaserar. Nazister går till stort överdrift, felprogrammerade på den mer lagom kartan.

 • marlies

  Så fort något är snyggt förpackat med lovord över normalt, samt i barnsligt utförande ska man passa sig noga.

 • marlies

  Dödsknarkare har säkert gaser i magen som sprider sig i vår sköna natur som nazister som jag trodde var blommor som nyinflyttat barn..
  Jag trampade på dem och klippte sönder dem. Jag tyckte de skulle utrotas. Mina då foster föräldrar gillade inte sånt.. Men de kunde inte tyska. Jag gillar fortfarande inte narsisser. Bleka blomster.
  Senare lär man sig att vitt är alla färger gemensamt. En snurra med allt blir vit av acceleration. Som en regnbåge som färgas av ljusbrytning i fukt. Eller en iskristall som färgas av prismor.
  En chock för vissa kan jag tänka.. Sedan finns hakkors över klotet i mark med nätverk till cirklar. En mittpunkt för sammanlänkande poler.
  Som vi har plus och minus på batterier. Energier som flöden.
  Dessa kan ses från flyg.

 • marlies

  En kul och vanlig ursäkt är att det är så fruktansvärd synd om alla missanpassade av olika sort. Som om de själva var osynliga och allt bara rasade in över dem genom brevlådan. Alla har ett eget val att säga ja eller nej. Det har aldrig varit andras fel. Antingen accepterar man allt, eller inte. De är poängen de har MISSAT.
  Det finns en motsats. Den kan heta. – Om du älskar mej, måste du lova att tycka om mej som jag är. Det finns INGET som är .Meningen är att förändras. Även ruset går över. Att uppnå samma nivå är jobbigt, ibland svindyrt. En del tar till kniven och skär lite här och var.
  Andra smörjer sig hysteriska. En del kämpar med det på krogen, och
  vissa jagar trippen med droger. Även bäbisar är svåra att avvänja.
  Politiker och folk i allmänhet är roliga.

%d bloggare gillar detta: