Senaste nytt

Nova- J Nilsson: Nattlampa

Det är ett jävla tjatande, det är så himla drygt. Det ska hängas ut, det ska blockas och det ska bråkas. Tycker din arbetsgivare att det är OK, har du källa på det, vem är du att alls yttra dig?

Ni är, vi är, sannolikt i gravt behov av terapi. Detta är en relation som inte alls fungerar. Vi är så labila att vi alltid har både en knytnäves och en hjärt-emoji till hands.

Fan ta er allihopa. Ni är så jobbiga, ömtåade, så repetativa.

Vad har jag gjort för att förtjäna detta?

We don´t have to fall apart, we don’t have to fight.

We don´t have to go to hell and back every night

We could make a deal

Och ni är alldeles, alldeles underbara. Ni är, vi är, sannolikt i gravt behov av terapi. Jag är också i gravt behov av er.

När jag ser den glada örebroaren, hon med rött hår, den arga kurden, dom från Göteborg, Tesla-älskaren eller bonden vars bil brann så blir jag glad. Era profilbilder, som ni valt för att ni är fina på dom, era tankar, er vrede, er glädje susar förbi i ett ständigt flöde. Och det gör mig glad.

Och när jag ser ert behov av bekräftelse, jag är likadan så ni behöver inte göra sura miner nu, så blir jag glad.

När ni är måndagsbesvikna, mitt-i-veckan-fulla, fredagsglada och söndagsmysiga - så blir jag glad. När ni är, så är jag med. När någonting händer så är ni där. När allt fallerar är ni där. Och jag med.

När jag inte kan sova är ni, utan att veta det, där.

Bara en väldigt omedveten människa kan mena att sociala medier har skadat mellanmänskliga förhållanden. För tvärtom så har Twitter gett mig de viktigaste förhållanden jag har. Det viktigaste.

Men detta är ingen kärleksförklaring till Twitter, det är dock möjligtvis en kärleksförklaring till er.

Jag gillar att se bråk utveckla sig, jag tycker det är uppfriskande och lite spännande. Någonting att läsa när man borde läsa det man sedan länkar till. En DN-artikel vars rubrik låter bra. Jag gillar att ni alltid är vakna.

Jag gillar att se er småprata och flirta lite armbågigt.

Jag gillar att skriva puss och hjärtan.

Jag gillar att få puss och hjärtan.

Ni är en oregelbunden konstant. Lite sällskap. En nattlampa.

Nova-Jeanette Nilsson anser sig vara frihetlig på riktigt

%d bloggare gillar detta: