Senaste nytt

Få goda öl- och vintips i brevlådan!

Nu är det tillåtet med alkoholreklam i brevlådan. Vi finsmakare jublar. IOGT-NTO förfasas och lanserar en kampanj där du kan få en skylt att sätta upp på dörren om du inte vill ha alkoholreklam. För er som inte redan har en nej-tack-skylt för all reklam alltså.

Vi på Frihetssmedjan vill dock gärna ha tips på gott öl, vin, whisky och andra alkoholhaltiga drycker. Därför har vi skapat en ja-tack-skylt som du kan skriva ut och sätta upp. Klicka här för att ladda ner en PDF för utskrift!

Om vi får tillräckligt många intresseanmälningar så trycker vi också upp ett klistermärke till er i högre kvalitet till självkostnadspris. Anmäl ditt intresse i formuläret nedan!

Initiativtagare till Frihetssmedjan och tidigare chefredaktör 2011-2016.
Lila och grön nyliberal som brinner för mänskliga rättigheter.

per@frihetssmedjan.se

%d bloggare gillar detta: