Senaste nytt

Få goda öl- och vintips i brevlådan!

Nu är det tillåtet med alkoholreklam i brevlådan. Vi finsmakare jublar. IOGT-NTO förfasas och lanserar en kampanj där du kan få en skylt att sätta upp på dörren om du inte vill ha alkoholreklam. För er som inte redan har en nej-tack-skylt för all reklam alltså.

Vi på Frihetssmedjan vill dock gärna ha tips på gott öl, vin, whisky och andra alkoholhaltiga drycker. Därför har vi skapat en ja-tack-skylt som du kan skriva ut och sätta upp. Klicka här för att ladda ner en PDF för utskrift!

Om vi får tillräckligt många intresseanmälningar så trycker vi också upp ett klistermärke till er i högre kvalitet till självkostnadspris. Anmäl ditt intresse i formuläret nedan!

Initiativtagare till Frihetssmedjan och tidigare chefredaktör 2011-2016.
Lila och grön nyliberal som brinner för mänskliga rättigheter.

per@frihetssmedjan.se

  • marlies

    Hur man klarar sig undan alkohol. Jimmy var ute och cruisade med Chevan, när han kraschade med prästen som plötsligt dök upp från en tvärgata. Jimmy stapplade försiktigt fram till prästen som precis klivit ur sin bin.- Är du du okej ! frågade Jimmy.
    – Lite chockad och omtumlad bara, svarade prästen. – Här ta en klunk, det lugnar nerverna, sa Jimmy, halade fram en Wiskyplunta ur jackfickan. Prästen tog en rejäl sup. – Tack, nu känns det mycket bättre sa prästen. Vad ska vi säga, när polisen kommer ? – Tja, jag vet inte vad du ska säga, men jag kommer att säga att jag var nykter.

  • marlies

    Bertas make gillade att dra sig undan ungar och hembestyr. Han var därför ofta ute på krogen med sina vänner. Han brukade återvända frampå morgonkvisten. Men en dag bestämde sig Berta, att nu fick det vara nog. Hon beställde en djävulsdräkt från postorder. Hon visste exakt, att han tog vägen genom kyrkogården. Så hon vandrade iväg och gömde sig bakom en gravsten. Efter väntande hörde hon honom komma sjungandes och raglandes. När han var strax intill flög hon fram och sa med sin barskaste hemska stämma. – Om du, inte genast slutar supa, tar jag med dej till helvetet ! – Ja , men Tjena på DEJ sa gubben, JAG TROR JAG KÄNNER DIN SYSTER !

%d bloggare gillar detta: