Senaste nytt

Christopher Hederström: DÅLIG I BÅDE BILD OCH TEXT

Jag förstår inte hetsen kring Alliansväljare att vilja samarbeta med SD. Hur ska det gå till? Alla skriker ”lös upp DÖ och bilda regering med SD!”, jag är själv ingen stark DÖ-hejduk men rent praktiskt, hur ska det gå till?

Sverigedemokraterna vilar på en helt annan värdegrund än de borgerliga partierna. De vill lämna EU, de är emot NATO-samarbete, de vill höja arbetsgivaravgifterna och även om dessa frågor skulle kunna förhandlas [dvs, bli sosse] så kvarstår mängder av andra konflikter att reda ut.

Minskat stöd till HBTQ-stödgrupper, uppmuntrande av ”den svenska kärnfamiljen” som – tydligen – består utav en man och en kvinna, mångfalt ökade straffskalor [vilket fru Ask bevisat de senaste 8 åren var helt kontraproduktivt] och ett återinförande av värnplikten är några av de saker SD står för.

Men vi ponerar att Allianspartierna går med att på att lämna EU, dissa NATO, få alla ungdomar i hela landet sparkade, höja skatterna, anmamma en homofobisk bidragspolitik, behålla nuvarande skattetryck, kriminalisera fattigdom, utveckla det Kristallnattsvänliga REVA-projektet, forcera sina medborgare till statlig slavtjänstgöring och göra rättsväsendet ännu dyrare och ineffektivare – låter det bra?
Nu kvarstår invandring och integration.

Integration är svårt att ge förslag på vilket är varför varenda parti i Sverige, förutom C, undviker det och går ett mer lättlösligt problem till mötes: Nämligen invandring.
SD nöjer sig inte med något annat än en total nullifiering av invandringen och det vägrar samtliga Allianspartier gå med på. Även om Moderaterna och Folkpartiet då och då dadlar med förslag som sänker invandringen eller försvårar integrationen vill de inte sänka den på samma skala som Sverigedemokraterna.

Så, väljarna kan säga vad de vill; det går helt enkelt inte. Vill ni sänka invandringen;  pressa era partier till en annan invandringspolitik för SD kommer inte in i bilden – eller regeringen.

Christopher Hederström är en individualistälskande och passionerad yngling från Bästkusten som ratar klassificering och och kategorisering.
En orubblig idealist som drömmer om en enad mänsklighet, han hoppas vara den sten som sätter allt i rullning och har tydliga problem med nationsgränser och färgen röd.

%d bloggare gillar detta: