Senaste nytt

Vad miljöpartister faktiskt gör?

Efter dagens avslöjande om att vår nya miljöminister både tar flyget från Bromma och målar sin båt med förbjuden bottenfärg vars miljögifter allvarligt skadar Östersjön, kände vi på Frihetssmedjan att det behövde klargöras vissa fördomar och hur de egentligen förhåller sig till verkligheten.

MP-miljögift

 

Initiativtagare till Frihetssmedjan och tidigare chefredaktör 2011-2016.
Lila och grön nyliberal som brinner för mänskliga rättigheter.

per@frihetssmedjan.se

 • marlies

  Jag tror de utforskar våran intelligens i tålamod att få oss att tro på en miljöpolitik åt motsatt håll. Det går mycket bra att ha timer på vatten i duschar, kranar, el, samt skrota plastpåse tillgångar samt bromsa övrig tillfällig produktion av lika varor. Samma sak med skitfärger och dåliga tapeter, inredningar., Mängder med billigt medel av alla slag och sorter, mer och mer import från fattig länder, av samma produkter.
  Enormt långa transporter med fossila bränslen över alla gränser. Jagandet att utrota nödvändiga bakterier, samt berg av socker och antibiotika i allt. Därutöver fler bilar att ta sig till handel utanför närområden. Inga åtgärder alls för sanering av förstört vatten och natur. Kuster med sopberg under ytor. Fler och fler naturskyddsområden.. De drar in vinst i våra transporter till sopsorteringar. En solcellsutveckling har de som mål till Tekniska verken, kraftverk i land med mörker de flesta månader av året.
  Skrot tippas än till tredje världen, samt förbrukat tlll länder i öst utan sophantering för detta.. De luras med krav ekologiskt, eftersom inget alls får säljas över gränsvärden. Eller vad kan odlas helt isolerat utan jord vatten och luft. Även cigarettrök sprids var man än står. Hänsyn till de närmaste gäller som alltid. Buffel och båg.

 • marlies

  Tror politiker inte fattar kvalitet och hållbarhet alls. Hörde idag om en stad där årstider slår om på direkten. Med tremånaders mellanrum.
  Sommar upp till 40 grader, höst blåst lövavfall på nolltid, minus 35 direkt efter och snö. Allt torkar och omvandlas direkt. 24 timmar dygn exakt alltid lika.. Det första många lär sig i Sverige är att vädret alltid är opålitligt.

 • marlies

  Nedanstående kanske en orsak till att USA kommer sist till förhandlingsbord och är ovilliga till klimatkonferenser. Samt att herr Putin väljer annan sida, att Turkiet tappat tålamod, Ungern, Grekland, Storbritanien väljer en handel med ny inriktning. En makt utan ansvar för följder är inte efterfrågad. Vi har en lågkonjuktur i reala tillgångar.i
  Att då ställa ultimata krav på att befolkningar satsar pengar i sådant med en vit slavhandel som grund, med avgifter och påslag av precis allt är ett stort förbannat vansinne. Därför härjar terrorangrepp.
  Att nyttja gamla sjuka fattiga är inte förlåtligt i vansinnesaffärer.

%d bloggare gillar detta: