Senaste nytt

Lucka 10 – könsbyte och drogtester

Julkalender-2013-vinjett

Välkommen till nummer 10 i Frihetssmedjans julkalender. Varje dag i december presenterar vi en bra och en dålig riksdagsmotion, skrivna av våra bidragstagande riksdagsledamöter. Läs och se om du får valuta för dina pengar!

Idag börjar vi med Anna Steele och Stefan Käll från Folkpartiet som har föreslagit att minderåriga ska få möjlighet att byta juridiskt kön. Detta innan de är myndiga. Detta är fantastiskt! Om en person vill byta kön ska den få göra det när den behöver det, oberoende ålder. Tack för en liberal motion, Folkpartiet.

Nästa motion kommer från haveristerna i Sverigedemo… Nej. Denna gång kommer den från Moderaterna. De föreslår drogtester i skolan. Skolan är en plats för kunskap, inte för kontroller och fascism. Självklart är målet en drogfri skola, men dit kommer vi inte genom tester som skapar ytterligare svårigheter att nå problemen. Istället är information lösningen, det informerar vi härmed Christian Holm (M) om, och hoppas att det hjälper.

 

jessica [at] frihetssmedjan.se

%d bloggare gillar detta: