Senaste nytt

Häxjakten på Madeleine Sjöstedt

Man kan ha mycket åsikter om Madeleine Sjöstedt, och det är det många som har. Problemet är bara att hon ständigt utsätts för dubbel bestraffning. I ena sekunden har hon blivit bjuden på resor, i den andra har hon låtit skattebetalarna stå för fiolerna. I båda fallen blir folk upprörda, med rätta i vissa fall eftersom bjudresan påverkade vem som fick driva Tele2 Arena. När Sjöstedt istället arbetar med kultur får hon skäll för att hon inte ställer upp för kulturarbetarna utanför konsumenterna. Problemet här är att Sjöstedt behöver se över sin retorik och vilka konsekvenser det blir av hennes politik. Men framförallt måste hennes meningsmotståndare behandla som makthavare och politiker och sluta klappa henne på huvudet och om det nu ska göras bör det göras med intellektuell hederlighet. Men det är något som Alliansen dessvärre har avskaffat och det här är resultatet av deras egen politik, det kallas karma Madeleine Sjöstedt.

emil [at] frihetssmedjan.se

%d bloggare gillar detta: