Senaste nytt

Visionär och passionerad växtkraft

Frihetssmedjan har läst en intervju med centerpartiets Annie Lööf. Vi låter denna intervju tala för sig själv, men utlovar stor humor.

Vår källa är DN.

Du har fått kritik från flera håll för att använda för mycket klyschor när du talar, är det något du tagit till dig?
– För mig som engagerad, passionerad och visionär politiker så tycker jag att det behövs mer visioner i svensk politik, men det måste givetvis kopplas till väldigt konkreta åtgärder. När jag blev partiledare så höll jag mitt tal i Åre väldigt medvetet på ett visionärt plan för att jag tyckte att den politiska debatten var väldigt andefattig på ideologiska värderingar, för det är ju det som är växtkraften.

Kan du förstå kritiken?
– Vilken kritik menar du?

Att du ofta använder klyschor.
– Jag tror alltid att man behöver jobba med att bli mer personlig i sitt tilltal och jag vet att de som träffar mig möter en väldigt passionerad politiker. Det är viktigt att just den bilden också finns i mina längre tal och mediefrämträdanden.

jessica [at] frihetssmedjan.se

%d bloggare gillar detta: