Senaste nytt

Skärmdump av Genusfotografens sida, som Arlanda Express och Spectacular studios försöker censurera

Folk har ju åkt dit för att ha länkat till upphovsrättsskyddat material, kan samma sak hända om man länkar till den här bilden på imageshack, som jag gör på min blogg? Och vad händer med oss i Frihetssmedjan, som här länkar till en blogg (min) som länkar till imagehack där bilden finns?

Ni har väl följt debatten om stämningen mot Genusfotografen? Om inte så ska ni läsa på hos Genusfotografen eller på Ajour. Läs även artiklarna i Newsmill och i Aftonbladet som kräver att lagen ändras så att undersökande journalistisk i nya medier på nätet omfattas av samma regler som reglerna för tidningar.

Läs och sprid den originalartikel som Genusfotografen skrev och tvingades ta bort från sin sida. Imagehack har en skärmdump på artikeln.

Arlanda Express och Spectacular studios borde skämmas för deras försök att censurera en avslöjande artikel om den grovt sexistiska smörja de sprider!

Lagen måste ändras, snarast!

Stöd Genusfotografen!

 

%d bloggare gillar detta: