Senaste nytt

Varning för statlig sexualfascism (2)

Vi är många som genom åren har skrattat och blivit arga samtidigt, åt USA:s absurda sexlagar. Så även jag. Jag läste t.ex. denna artikel om en stackars man som dömdes 2002 enligt en lag som fanns då som förbjöd oral sex. Han hade haft oralsex med två kvinnor och dömdes som sexualförbrytare på grund av det. Än idag står det i alla hans papper att han är dömd sexualförbrytare och det gör att han har svårt att få jobb. ..

Jag har läst om den brittiska krigshjälten och matematikgeniet Alan Turing som dömdes till kastration för sin homosexualitet 1952… Då blir man arg…

Jag har tidigare skrivit om de amerikanska lagarna mot sexbrott som brännmärker ungdomar för livet om de har sex med varandra…

Det är lättare att skratta och bli arg på sånt som är långt ifrån en själv. När fascismen smyger på en bakifrån är det lättare att vara tyst och kanske inte ens se fascismen…  Idag åtalas ungdomar i Sverige för att de har sex med varandra. Och hårdast döms pojkar som har sex med flickor. Fascism är det, hur man än försöker moraliskt rättfärdiga det

18-årig pojke och 14-årig flicka – pojken åtalas för sexuellt utnyttjande.
15-årig pojke och 12-årig flicka – pojken dömd för våldtäkt.
17-årig flicka och 14-årig pojke – flickan åtalas för sexuellt utnyttjande men frias.
Flicka i övre tonåren och 14-årig pojke – flickan åtalas för våldtäkt men frias helt.
15-årig pojke och 13-årig flicka – pojken frias från sexuellt utnyttjande av barn i tingsrätt, men döms i hovrätt.

Minns ni hur det var att vara ung? Nej, jag säger MINNS ni det?

Ni kanske tycker att det är olämpligt att så unga har sex med varandra, att det kanske är bättre att de väntar. Ja, det kan jag tycka också. Men det är inget polis och myndigheter ska lägga sig i.

Jag vet ungdomar som haft sex på det sätt som idag anses vara olagligt. Det är som med alla ungdomsförälskelser och all ungdomssex. Ibland blir det bra och ibland en besvikelse.

Jag vet en 18 åring som blev ihop med en 14 åring. Hon anser det var det bästa som kunde hände henne. Killen fick henne att sluta supa, hon fick bra sex av en kille som brydde sig om henne och hennes behov och hon fick lära sig en hel del om livet och mognade snabbt. Jag vet 15 åringar som haft sex med 12-13 åringar.  En 17 åring som hade sex med en 14 åring, hon var för övrigt tjej.

Och jag vet vilket trauma det hade orsakat om polisen kommit dundrande in och sagt att deras kärlek var fel.

Vill ni veta vilka själsliga sår det kommer att orsaka det som polisen gör? Fråga de homosexuella som när de var unga, på 60-talet, fick polisbesök för att de hade sex som minderåriga (under 21). Fråga de amerikanska ungdomar som arresterats på grund av en liknande lag som den svenska. Fråga dem hur många år av trauman och hemskheter de fick genomlida innan de kunde njuta av normalt sex igen!

Det diskuteras mycket att svensk polis numera räddar seriefigurer med svans från pedofiler, som i Mangadomen. Det är rätt. Det måste diskuteras. Men det är inte det värsta som sker just nu i Sverige.

Vad konsekvenserna kommer att bli för den förföljda generation som vet att de riskerar att få polisen på sig om de har sex, kan man bara ana. Som jag skrev i ”varning för sexualfascism (1)”, har de amerikanska lagarna mot ungdomssex fått STORA och GROVA konsekvenser. De svenska lagarna kommer givetvis att få samma drakoniska följder!

%d bloggare gillar detta: