Senaste nytt

Två starka argument mot EU

Ni har säkert redan sett dem: de två reklamfilmer som EU producerat som cirkulerar på nätet. Den ena presenterades i dagarna och ska föreställa ett sätt att få fler kvinnor intresserade av vetenskap. Den andra är några månader gammal och handlar om ”argument för utvidgning av EU”. Många tror att de inte kan vara äkta. Det är de!

En väninna på Facebook hade sett lanseringen av den film ni ser nedan, om kvinnor och vetenskap, nere i Bryssel och skrev:

Jag såg filmen och affischen utanför parlamentet i torsdags och höll på att bli vansinnig. och det var värsta jippot med unga tjejer som i vita kläder gick omkring i stora genomskinliga badbollar med glitterkonfetti i. Lite osäker på hur exakt det har något med vetenskap att göra… Och Affischen. Det finns mycket att säga om den men låt mig börja med att den verkar vara gjord på 90-talet. Och läppstift, vad har det med saken att göra? För övrigt, Ingen som vet vad läppstift kostar skulle få för sig att skriva med det sådär. Man förstör hela läppstiftet. Det ser i alla fall inte ut som på bilden efter en skrivövning.

Den andra är från februari och ska föreställa reklam för att utvidga EU. Reklamen kritiserades för ”rasism” och ”sexism” när den kom och EU drog tillbaka den efter mycket ståhej.

Vilket är förståeligt, se själva!

Vad ska man säga? Man har producerat två starka argument för varför vi bör gå ur EU, skulle jag säga.

%d bloggare gillar detta: