Senaste nytt

Tommy Hansson: Sverigedemokratisk ”kärlekssapostel” som hatar homosexuella

Opinionsbloggen idag skriver om Sverigedemokraternas hat mot homosexuella och tar som exempel Tommy Hansson i Södertälje. Anledningen att Tommy Hansson blivit aktuell är att Interasistmen grävt fram några nya homofobiska citat där denne Hansson utmålar den nyss avlidne Sverker Åström som ond homosexuell. Om man tittar närmare på vem han och varför han tänker som han gör inser man att hans medlemskap i Moon-sekten nog betytt mycket för att forma hans världsbild.

Tommy Hansson (Sd)

Tommy är inte vem som helst i partiet. Han är chefredaktör för SD-kuriren, Sverigedemokraternas interna tidning. Han är också partiets starka man i Södertälje. (Vilket väl kan vara en av anledningarna till att partiet har problem just nu i Södertälje.)

Opinionsbloggen avslutar med att nämna:

Tommy Hanssons homohat är säkerligen format av hans engagemang i den koreanska Moon-rörelsen, vars anhängare förutom att betala pengar till, och dyrka, en gammal farbror och hans familj också får lära sig att homosexuella är ”smutsiga, dyngätande hundar”.

Detta stämmer. Tommy Hansson är vad Moonsekten själv ibland brukar kalla en ”kärleksapostel” åt den som de ser som den nya Messias, Sun Myung Moon.

Jag skrev om detta på min privata blogg 2010 och återpublicerar det inlägget här idag. Läs gärna också vad FRI-sekten skriver om Moon.

***************

Sverigedemokraterna: bögfobin och det bisarra fallet Tommy Hansson

Expos blogg Val 2010 har en liten notis om Sverigedemokraternas syn på HBT-rörelsen och homosexualiteten. Den är nyttig eftersom ryktet sprids att Sverigedemokraterna som parti inte alls skulle vara homofobiskt.

Expos Johannes Jacobsson skriver: ”Frågan är hur det ser ut i praktiken. I dag skriver Nya Wermlands tidning om hur SD i Karlstad går till val på att stoppa Pridefestivalen i staden. Fullmäktigeledamoten Erik Braunerhielm (SD) säger till tidningen att han ser på homosexualitet ”som ett avvikande beteende” som går emot hans moral.

Han är i gott sällskap. Redaktören för partiorganet SD-kuriren Tommy Hansson har tidigare bloggat om Pride som den ”aidsdoftande shamefestivalen” (090728). Partisekreterare Björn Söder har skrivit om Pride i partiorganet SD-kuriren, augusti 2007: ”Vad är detta om inte perversa vidrigheter?” Bara ett par dagar tidigare krävde han att representanter från Svenska kyrkan som deltagit i Pride skulle lämna sina ämbeten på grund av att de deltagit i ”sexuella perversiteter”.”

I den här artikeln ska vi kika närmare på en av dessa homofober, nämligen Tommy Hansson, chefredaktör för Contra och Sverigedemokraternas starke man i Södertälje. Om man kikar på vem han är hittar man en man som drivs av ett religiöst hat mot homosexuella.

Tommy Hansson, tidskriften Contras mångåriga chefredaktör, ses ibland som en förnyare av Sverigedemokraterna. han lockar vissa invandrare till partiet och skräder inte orden när han angriper de rasisterna i Nationaldemokraterna.

Homofob Hansson!

Men själv är Tommy hansson en homofob utan like!

I juli 2009 skrev han i sin blogg att Pridefestivalen är en ”shamefestival” och citerade tidigare skriverier han gjort:

”Den som nu vill jämställa en aktivt homosexuell livsstil med heterosexualitet har naturligtvis full frihet att göra det utifrån ett liberalt, sekulärt synsätt; därmed inte sagt att ett sådant synsätt är riktigt vilket jag snart skall belysa. Jesus uppmanar oss jämväl att iakttaga elementär tolerans och ej kasta första stenen mot de av våra medmänniskor som lever i olika grader av synd. Jag vill också gärna betona, att det inte är de homosexuella som individer jag vänder mig emot. Jag har aldrig gjort några stickprovskontroller i folks sovrum och tänker inte börja nu. Vad som intresserar mig är i stället den politiska homosexualiteten, den sexuella identiteten som revolutionärt projekt. Det är detta jag protesterar mot.

Att vara för ökade rättigheter för bögar och lesbianer är en sak, och det skulle aldrig falla mig in att behandla en person på ett nedlåtande eller ohövligt sätt därför att vederbörande är homosexuell. Men det finns också en revolutionär strömning i den homosexuella befrielserörelsen som inte nöjer sig med att vara för ökade rättigheter och mot diskriminering, utan som är just – revolutionär. Denna strömning vill ingenting mindre än att omvandla själva den mänskliga naturen och ställer sig därmed på samma plan som kommunismen. Båda dessa inriktningar går därmed emot naturen: kommunismen därigenom att den via statlig centralism och ideologisk intolerans syftar till att snöpa den mänskliga kreativiteten; bögrevolutionismen på så sätt att den vill skapa en ny människotyp oberoende av könsidentitet…

Vi som inte uppskattar att, bildligt talat, få läderpiskan uppkörd i röven varje år i slutet av juli. Vem tillvaratar våra intressen?”

Även nu i maj betonade Tommy att Pridefestivalen och HBT-rörelsen är ett otyg som det gäller att ta avstånd från. Inte konstigt. MYCKET AV DET STÖD TOMMY FÅTT AV INVANDRARE I SÖDERTÄLJE HAR HAN FÅTT FÖR ATT HAN VARIT SÅ UTTALAT FIENTLIG MOT DE HOMOSEXUELLA. Det märks i fallet Nader Helawi, SD:s kandidat i Södertälje som raggar väljare genom att visa bilder på förälskade homosexuella och fråga folk om de tycker det är bra, eller inte! (Läs mer här!)

Bögfobi importerad från Korea!

Det paradoxala med denna bögfobi är att den är importerad från Korea.

Tommy Hansson är medlem i den bisarra Moon-kulten. Moon kulten, eller ”Unification Church”, anser att Moon är Kristus som kommit åter till jorden. Han är mest känd för sina arrangerade jättebröllop där människor som Moon själv och hans medarbetare parat ihop,  gifter sig med varandra på stora fotbollsarenor.

Här är en serie artiklar där Tommy prisar Moon. ”Ge Moon Nobels fredspris”, Moon om Nordkorea. Här är en notis från Moonrörelsen själv om ett fredsmöte där Tommy talade: Svenska Fredsfederationen.

Moon menar att människan kan nå en sorts gudomlighet genom att rena och raffinera sitt sexliv. En viktig del av Moons lära är att ”fri sex” och homosexualitet är sataniskt. Homosexualitet är ett hinder på vägen mot ett skapande av de gudomliga familjer han vill skapa. Homosexualiteten liksom kommunismen och vill skapa en ny människotyp oberoende av könsidentitet, och vill stympa all mänsklig kreativitet, eftersom kreativiteten kommer från samspelet mellan man och kvinna. (Känner ni igen orden på Hanssons blogg?)

och…

”Sexual intercourse complications. Is the world around us a peaceful world centered upon God, or is it all confused? That is what is called free sex. What is the meaning of lesbians and homosexuals? That is the place where all different dungs collect. We have to end that behavior. When this kind of dirty relationship is taking place between human beings, God cannot be happy. That is what the secular world is like. As the lord of all creation, are we seeking that kind of world?

As human beings, we should mobilize our forty billion cells and clean up these dirty places. Would you women want this dirty dung-filled water to be poured over you? What about men, do you want to be soaked in that kind of dirty water? Only Satan and dirty dung-eating dogs go after that.” (Reverend Sun Myung Moon, ”World Era of Blessed Families,” 1997-MAY-4)

Jag rekommenderar alla använda Moonrörelsens egna sökmotorer. Den ena på unification.net, den andra på tparents.org. Leta där och läs själv vad Moon säger. Det vackra talet ovan om att homosexuella äter avföring likt hundar hittar ni HÄR!

Moonrörelsen – en farlig sekt!

Moonrörelsen är inte stora i Sverige fast de har ett litet fåtal ganska viktiga sympatisörer. De samarbetar med Swedenborgarna och har antagligen fortfarande sitt kontor i Swedenborgarnas stora fastighet vid Tegnérlunden.

Internationellt är de ökända: Under det kalla kriget stöttade de WACL, World Anti Communist League och Moon umgicks hej vilt med gamla krigsförbrytare. Numera arbetar de för världens ”enhet”, en värld utan gränser. Vilket må låta bra, men Moonrörelsen tillägger att en värld bara kan existera med Moon som den gudomliga Messias vars idéer håller världen enad. (Hur väl idén om att utrota Nationalstaten står i överrensstämmande med Sverigedemokraternas idéer i övrigt, är väl en annan fråga!)

Moonrörelsen bryter ner människors intellekt. Jag har själv mött människor, ungdomar, som med glansiga, dimmiga ögon kärleksfullt visat bilderna de har i sin innerficka på sin älskade messias: Moon.

Den som vill veta mer om Moonsekten kan läsa här: http://www.rickross.com/groups/moonie.html eller här http://www.perkel.com/politics/moonies/. Steven Hassan, den internationellt välkände experten på sekter, har skrivit en del också här: http://www.freedomofmind.com/resourcecenter/groups/m/moonies. Även svenska FRI som arbetar mot sekter har skrivit en del på sin hemsida: http://www.fri-sverige.se

Nu ska man egentligen inte döma en Sverigedemokrat bara med utgångspunkt i vilka föreningar och personer de stöder. Men i de fall en person AKTIVT  sprida en organisations idéer inom ramarna för det Sverigedemokraterna gör är det verkligen mer än berättigat att sätta fingret på VARIFRÅN denna person fått sina idéer.

Till och med Sverigedemokraterna borde ställa sig frågan om de vill representeras i riksdagen av en religiös fanatiker som hämtat sina idéer om homosexualiteten från en sektledare som anser att homosexuella leds av satan och som menar att homosexualiteten och de homosexuella kommer att förintas när Moon tar över världen.

I alla fall borde alla som inte är homofober sky partiet som pesten 2010!

Det borde för övrigt de kristna kaldéer som nu dras till Tommy Hansson och Sverigedemokraterna. Jag menar… Vad anser de egentligen om en sektmedlem som säger att Moon är den återfödde Jesus Kristus, att frälsaren kommit ner på jorden igen? Står inte det i bibeln att man ska akta sig för falska Messias? Vad är Moon om inte det?

Nationaldemokrater och andra har attackerat Tommy Hansson från höger, och är hittills de enda som aktivt avslöjat hans medlemskap i Moon-sekten. Läs mer här: Nordisk.nuDemokratbloggenND.seND.se igen. För dessa rasister är det givetvis Moons idéer om ”rasblandning”, hans stöd till judarna, och hans syn på koreaner som den främsta ”människorasen” som de retar sig på….. (Galna rasister förnekar sig aldrig! Suck!)

 

Partiet har

%d bloggare gillar detta: