Senaste nytt

Sverigedemokratiska beväpnade snapphanar?

Jag finns med på ett hörn i ett avslöjande på Nyheter24 och interasistmen idag. Det är den sverigedemokratiska debattören och kommunfullmäktigeledamoten i Östra Göinge Peer Pedersen som granskas. Han hotade nämligen att skicka sina beväpnade snapphanar mot mig vid ett tillfälle 2010.

Vi läser:

”Mina två yngsta är Göingehönor och har inte en tanke att låta historien upprepas genom Islamisering och övergrepp från någon ’Achmed’ och de kommer inte att ge sig frivilligt då de båda har viss militär träning ifall du och dina vänner får till det.”

Peer Pedersen sitter i dag i kommunfullmäktige för Sverigedemokraterna i Östra Göinge i Skåne.

När Nyheter24 når honom säger han att det inte är han som har skrivit exakt den kommentaren men att han har varit inne på bloggen och skrivit andra typer av kommenterarer.

Ett exempel på det han inte har skrivit är följande:

”Tänk på en sak jerlerup (han som skriver på den politiska bloggen), här i Göinge är vi stora släkter, vår är på +200 bara inom närområdet och i DK-Göinge (Stevns) kring 100 och merparten har jaktlicens och massor av vapen, många är militärer, hemvärn och friskyttar, det är tradition med militär träning av någon art för de flesta och knappast någon kommer acceptera din utopiska framtid och vi brukar inte anlita polisen faktisk.”

Jag rekommenderar varmt undersökningen interasistmen.se håller på med. De håller på att visa att flera av de som vi tror är halvgalna internet ”troll” bara, egentligen är aktiva Sverigedemokrater med förtroendeposter.

%d bloggare gillar detta: