Senaste nytt

Recension: ”Inte som de andra”

En trevlig liten citatbok med lite olika exempel på Sverigedemokraternas politik damp ner i min brevlåda i veckan: ”Inte som andra”, Lindskogs förlag, med förord av Göran Greider. Ett trevligt initativ eftersom det är viktigt att syna den rasism som finns i Sverigedemokraterna. Boken kostar endast 40 kronor, så det är ett fynd.

Ett exempel:

Elena Yurkovskaya, partimedlem och SD-kandidat i EU-valet 2009

Vi pratar bara om svenska unga flickor som aborterar sina barn det är ju nationellt genetiska fonden. Vi slänger bara bort alla våra barn och vi köper handikappade barn från utomlands. Och vet du vad jag tänker.

Det är ju friska barn, både mentalt och fysiskt friska barn. Vad är det för fel med dem, varför måste vi bara utplåna dem och importera de sjuka – både förstånd och funktionshindrade.

Vet du hur mycket vi betalar för varje kines? Mer än hundratusen för varje!

Uttalande gjort 2009 på ett internt SDmöte på Lidingö.

Nu hoppas jag bara att Lindskogs förlag gör en uppföljare med 108 sidor galna citat från Göran Greider, med hans allra bästa relativiseringar av Lenin och kommunismen också. Jag lovar: en sån skulle jag köpa direkt!

Facebooksida för boken

 • Stellan Bojerud

  Jelena är en duktig, klok och intitiativrik kvinna, som kommit till oss från Ryssland. Hon har ibland mycket klara åsikter, som jante-svenskar inte alltid kan förstå.

 • Micke

  Det framgår tydligt att hon delar nazisternas syn på sjuka och handikappade och det är något som ickenazister inte har någon förståelse för.

  VI vet att ni har det.

 • Jon

  Jag är osäker på det här med Kineser eftersom de oftast jobbar på kinakrogar. Men det gäller nog folk från U-länder. Fast då är nog siffran närmare några miljoner varje år.

%d bloggare gillar detta: