Senaste nytt

Recension: ”Inte som de andra”

En trevlig liten citatbok med lite olika exempel på Sverigedemokraternas politik damp ner i min brevlåda i veckan: ”Inte som andra”, Lindskogs förlag, med förord av Göran Greider. Ett trevligt initativ eftersom det är viktigt att syna den rasism som finns i Sverigedemokraterna. Boken kostar endast 40 kronor, så det är ett fynd.

Ett exempel:

Elena Yurkovskaya, partimedlem och SD-kandidat i EU-valet 2009

Vi pratar bara om svenska unga flickor som aborterar sina barn det är ju nationellt genetiska fonden. Vi slänger bara bort alla våra barn och vi köper handikappade barn från utomlands. Och vet du vad jag tänker.

Det är ju friska barn, både mentalt och fysiskt friska barn. Vad är det för fel med dem, varför måste vi bara utplåna dem och importera de sjuka – både förstånd och funktionshindrade.

Vet du hur mycket vi betalar för varje kines? Mer än hundratusen för varje!

Uttalande gjort 2009 på ett internt SDmöte på Lidingö.

Nu hoppas jag bara att Lindskogs förlag gör en uppföljare med 108 sidor galna citat från Göran Greider, med hans allra bästa relativiseringar av Lenin och kommunismen också. Jag lovar: en sån skulle jag köpa direkt!

Facebooksida för boken

%d bloggare gillar detta: