Senaste nytt

Det där med gräns och nation är inte så hugget i sten…

En nyttig tidsresa, speciellt för alla som tror att det här med gränser och nationer är som hugget i sten, och överdrivet viktigt. Jag behöver bara se på detta, och föreställa mig de krig och det lidande som ligger bakom många gränsändringar, för att vilja minska nationens, och gränsens, betydelse politiskt. Eller vad anser du?

  • Daniel

    Aj då. Så det är till att länka till upphovsrättsskyddat material? 😉

    • Per Pettersson

      Nu får du nog förklara. Att länka till material som ligger på Youtube är inte ett intrång i någon upphovsrätt. Om det finns ett intrång, är det Youtubes ansvar att ta bort materialet. Länkar till sådant material är helt lagligt, enligt dom i tingsrätten.

  • Mats Carlsson
%d bloggare gillar detta: