Senaste nytt

Entartete Shota utmanar svensk lag

En ny mangatidning har getts ut: Entartete Shota. Det intressanta med denna är att den utmanar Mangadomen och den nuvarande lagstiftningen som jämställer tecknade seriefigurer med levande barn.

Vi läser på Adlibris:

Yuu och Shin har träffats för att leka så som bara pojkar kan. Men den här gången vill Yuu vara den som sätter på. Shin blir chockad, eftersom det är första gången för honom.

Men när han väl låter Yuu tränga in finns inget som kan stoppa de två pojkarna från att njuta av varandras kroppar.

Entartete Shota introducerar den populära japanska genren shotacon till Europa och Sverige.

Missa inte detta stycke tryckfrihetshistoria.

Albumet utmanar svensk lagstiftning eftersom den visar tecknad sex mellan unga män som kan vara både över och under 18 år.

Det bör noteras att de bilder på mangafigurer i ”sexuella situationer” som fällde serietecknaren Simon Lundström var oskyldiga. De flesta visade ensamma figurer eller figurer i samspråk och visade figurer med obestämd ålder.

Via Karl Andersson på facebook fick jag se denna bild här nedan på en badpojke, som nu är den fjärde bild jag sett på det som tingsrätten i Uppsala ansåg var barnporr. Denna bild, liksom några andra här nedan, liksom bilden på de två svansklädda flickorna/kvinnorna under den, ”friades” senare av hovrätten, som ansåg att detta inte var barnporr.

 

Debatten behövs, så spring och köp entartete Shota! Och gå med i denna Facebookgruppen för att stoppa censuren mot serietidningar i Sverige.

(Och entartete… Det betyder urartad på tyska och är en referens till nazisternas begrepp ”urartad konst”.)

%d bloggare gillar detta: