Senaste nytt

Revolutionär Front med rätt att misshandla Sverigedemokrater och liberaler?

ANTIDEMOKRATISKT Afa, Antifascistisk Front, har misshandlat en representant från Klassiska Liberala partiet i Eskilstuna. På Per Olof Samuelssons blogg berättas det att en representant för det libertarianska partiet KLP attackarades efter ett möte i staden.

Efter nån dag damp det ner ett brev i brevlådan hos en av deras medlemmar i staden. I det stod det:

Afas affish där de lovade att skapa kaos, inför Göteborgstoppmötet 2001.

Som du antagligen vet så misshandlades två medlemmar i ditt parti efter torsdagens distriktsmöte. Detta var endast en liten försmak på vad som kommer att hända om ni gör några fler försök att etablera er i Eskilstuna. Vi kommer aldrig att acceptera liberal politik eller andra angrepp på arbetarklassen, och detta kommer inte att passera er obemärkt förbi.

Vi ger er nu en chans att lägga ner all politisk verksamhet. Om ni inte gör detta kanske just du blir nästa person att bli fysiskt påmind om konsekvenserna av att bedriva en arbetarfientlig politik.

Antifascistisk Aktion

Detta är alarmerande. En Moderat politiker utsattes för en attack nyligen och Afa har dessutom gjort flera attacker mot Sverigedemokraterna.

Nu läser vi att det inte bara är Afa som ligger bakom dessa attentat utan även något som kallar sig Revolutionär Front. På sin hemsida skriver de att de misshandlat en nazist vid Centralstationen. Dessutom tar de på sig attackerna mot Sd:

Vi har även besökt kamrater i Eskilstuna som har varit aktiva mot stadens arbetarfientliga frontfigurer. Stadens framträdande Sverigedemokratiska kommunalpolitiker är Therese Borg. Efter att hon fick sin trappuppgång och dörr utsmyckad av antifascister bor hon nu på en annan adress med skyddad identitet. Det är dock inte skydd nog när man bedriver en arbetarfientlig politik. För att visa henne detta valdes att hjälpa henne med luftkonditioneringen genom att krossa samtliga fönsterrutor. Även partikollegan Adam Marttinen har fått besök utav lokala aktivister.

De båda Sverigedemokraterna har fått besök på grund av att deras politik splittrar våran klass. Genom att göra skillnad på individer beroende på ursprung och religion skapar man avstånd mellan människor. Det är grogrunden för rasism och motverkar arbetet med att flytta fram arbetarklassens positioner.

Det är inte bara Sverigedemokraterna som fått uppmärksamhet utan även Kristdemokraterna i Eskilstuna har gjort sig förtjänt av omsorg och deras partilokal har vid ett tiotal tillfällen besökts.

I Eskilstunas gatubild finns ingen plats för nazister, vilket en av dem fick erfara den hårda vägen. Under ett besök i staden tillrättavisades nazisten hårt på centralstationen. Vi väljer här att inte gå ut med namn och adress till nazisten då denne efter händelsen inte har uppmärksammats i högerextrema miljöer eller med dess attribut. Nazister kommer alltid att få känna på att de inte har någonting i staden att göra, var och när de än dyker upp.

Revolutionär Fronts hemsida är registrerad i Afa-aktivisten Rickard Karlsson i Norrköpings namn.

Skärmdump av sidan

%d bloggare gillar detta: