Senaste nytt

Spamboten har talat

SPAM Frihetssmedjan drabbas, precis som de flesta sidor, av en mängd spamkommentarer. Vissa är roligare än andra.

Har du någonsin undrat vad alla spamkommentarer som fastnar i vårt filter egentligen innehåller? Har du irriterat dig på att dina kommentarer ibland måste invänta moderering för att synas på sidan?

Idag tänkte vi i alla fall ge ett exempel på lite ny spam, som vi inte sett tidigare. Innan har det mesta varit korta kommentarer följt av några länkar, alltid på engelska. Idag kom dock det första på svenska, förvisso följt av samma länkar som vanligt. Men texten förtjänar läsning på grund av sitt humorvärde. Läs och njut, kära läsare. Monty Python hade varit stolta över den här boten.

Fullmåne lyser in i en kammare adelsmän till döds i en mild överseende sätt som vissa andra brute , att hela min kropp ville ha ett staket jag såg med stor glädje som en , att betyda försiktighet , med en påse guld öppna verkligen bigness äcklade honom, även om Jag har sett en något större på Grönland. Var så svag och unperceived bland en del skräp varje om och hälften med bågar och eget älskade land , av vår handel och krig till sjöss och och rikedom till sodomi eller incest , andra till att prostituera sina egna hustrur och döttrar , andra att de sviker för sitt land eller sin prins , en del till förgiftning, mer till förvanskning av rättvisa för att förstöra de oskyldiga , jag hoppas att jag kan bli benådad om dessa upptäckter benägen mig lite för att dämpa denna djupa vördnad som jag naturligtvis benägna att betala för att personer av hög rang , som borde behandlas med största respekt på grund av sin upphöjda värdighet, av oss sina underordnade . Alltid står vid vid dessa tillfällen kommer långsiktiga hyreskontrakt av Black Bull i Fetter dagen var långt ministerium ( mycket olika , som jag har försäkrat , från praxis och lurar hål , tills stigande , glömde de flera gånger vad de handlade om , och lämnade mig till mig själv, var till deras minnen åter väcktes av deras Flappers , ty de verkade helt oberörd av synen av mina utländska vanor och ansikte , och ropen från de vulgära , vars tankar och sinnen var mer frikopplad tillfälle . fortfarande vara användbart beundran av deras stora förmågor, om jag kunde Pedro kom till mig och ville veta tilldelats mig, eller kan göra för framtiden längden på min rock , men min midja och armar jag mätte mig själv.Tolka kille med en wen för på himlen kort, och två timmar för omläggningar var bland de mest ursäktlig konsten de hade att nämna, och för dessa gav jag , som det var rimligt , bra ersättning.
Kursen var två ankor stor som en stickning Good Hope och avlägsen , som läsaren kan mycket väl tänka mig utan att tydligt höra där det fanns en sorts människor föds upp bland oss, i yrket eller låtsas att bota de sjuka. Mindre och säng , tvingas ljuga bunt av linne, men inga vapen utom min hängare visade henne min hängare förhindra tillväxt av ull på fel tycker jag är, att författaren , efter sättet av resenärer, är lite för omständlig .

Och hör sen.

Initiativtagare till Frihetssmedjan och tidigare chefredaktör 2011-2016.
Lila och grön nyliberal som brinner för mänskliga rättigheter.

per@frihetssmedjan.se

%d bloggare gillar detta: