Senaste nytt

Skrattare i alla länder – förenen eder: nu är tronföljden säkrad i Nordkorea

GALENSKAP Frihetssmedjan noterar att tronföljden nu säkrats i Nordkorea. Nu kommer Kim Jon-un att glädja oss genom att fortsätta att ”titta på saker”…

Klassiskt omslag!

Den klassiska tumblr-bloggen Kim Jong-il loooking at things,  http://kimjongillookingatthings.tumblr.com/  har nämligen fått en efterföljare: Kim Jong-un looking at things,  http://kimjongunlookingatthings.tumblr.com/.

För övrigt noterar vi att de kinesiska dissident-bloggarna har en bra humor:

”Kim Jong Il inspected a collective farm and found some cute little pigs. He decided to take a picture with those pigs. That evening, a North Korean newspaper editor was put in the awkward situation of writing a caption for that picture to go in the paper. 

“Well… ‘Comrade Kim Jong Il among pigs..’”

“No, ‘The pigs are with Comrade Kim Jong Il.’”

“That doesn’t work either.” 

Finally, the paper was published the next day with the caption, ‘Comrade Kim Jong Il is third from the left.’

För övrigt överträffar verkligheten dikten, vilket jag bloggade om tidigare på morgonen.

  • Per Pettersson

    Jag tror att alla dessa gråtande människor vet något om Kim Jong-Un som vi inte vet…

  • Micke

    Jag tror att deras gråtande inte bara bottnar i kommunistisk hjärntvätt utan i kulturella och religösa traditioner som kommunisterna applicerat på sig själva.

    Det är inte första gången.I japan vad det kejsardyrkan som användes för att driva den japanska krigsmaskinen och i Kina applicerade man den urgamla dyrkan av kejsaren på Mao TseTung .

    Det vi ser är i lika hög grad en kultiurs historia som är äldre än kommunismen som kommunistisk påverkan och det är en tragedi.

%d bloggare gillar detta: