Senaste nytt

Puckona demonstrerar… Puckona har fått nog…

I 23 år har en stor grupp vänsteraktivister försökt stoppa Sverigedemokraterna genom att störa, överrösta, censurera och förstöra. Det har inte lyckats. Sverigedemokraterna har vuxit trots, eller kanske t.o.m tack vare dessa metoder.

Dror Feiler tutade för att stoppa Sd inför valet 2010, och gav därmed Sd fler röster. Ologiskt, nej, ganska logiskt

Idag ser vi att vänsteraktivister demonstrerat mot nazisternas och nationalisternas demonstration i Stockholm på samma misslyckade sätt.

Genom att kasta ägg, sten och flaskor. Genom sabotage. Genom en ”ljudisk” konspiration med tutor och vuvuzuelor. Genom odemokratiska metoder vill de stoppa nationalister och nazister. Det är kanske inte så smart.

Som sagt lyckades man inte stoppa Sd så. Jag minns demonstrationerna där man tutade och skrek innan valet. Om man brydde sig om att kolla lite vad folk som såg på ”antirasisternas” spektakel ansåg om tutandet så kunde man konstatera att ganska många tyckte det var osmakligt. Censur och sabotage har den lilla bieffekten att den gör de saboterade till ”offer” och offer kan vinna sympatier. underdogs kan vinna sympatier.

Om vi tittar på ett fenomen som är ännu allvarligare än Sd, nämligen den öppna nazismen och extremnationalismen, så är det samma där.

Jag var i Nyköping 2010 då svenskarnas parti hade demonstration. På caféet pratade de gamla tanterna om det som skedde utanför på torget och de sa att ”det är synd om ungdomarna” som utsattes för ägg, nyckelskrammel och tutor.

Det är inte konstigt. Se bara på hur delar av vänstern på 20-talet försökte stoppa nazismen i Tyskland då, genom att använda sabotage och våld. Det misslyckades i Tyskland då.

Stenkastarvänstern har som sagt försökt använda dessa metoder i 23 år mot Sverigedemokraterna. Det har varit lyckat, eller hur? Eller INTE!? Det som vänstern är livrädda för är att ta en debatt MOT rasismens, nationalismens och intoleransens idéer. Att möta argument med motargument. Få gör detta. Vänstern borde testa det istället. Det är dessutom en ganska demokratisk metod!

%d bloggare gillar detta: