Senaste nytt

Nazister hänger ut svenska pedofiler på nätet

En sida som lagts upp av nazister, närmare bestämt Svenska Motståndsrörelsen, har fått ganska stor spridning på Facebook nyligen. Det rör sig om sidan Stoppa Pedofilerna som hänger ut svenska pedofiler med namn, adress och personnummer.

Vid en koll hos Nic.se ser man att ägaren är Mikael Skillt. 2009 gick han ut i SvD och förklarade att han ville skapa ett register över svenska pedofiler och dömda för barnporrbrott. I samarbete med Nationaldemokraterna öppnade han deras nya sajt i oktober i år.

Facebooksidan gillas redan av 2700 personer.

Mikael Skillt är aktiv som en av ledarna  i Svenska Motståndsrörelsen, runt nättidningen patriot.nu. Rörelsen hyllar öppet Adolf Hitler och hyllar våldet som princip.

Att det är nazistiskt att hänga ut pedofiler med namn kanske inte framgår helt klart direkt. Men om du skulle tycka det verkar vara en bra idé att hänga ut dömda pedofiler med namn och adress, ber jag dig sätta dig ner och fundera över varför det är självklart att nazister är för något sådant!

Hämnd mot redan straffade är nämligen aldrig en bra lösning för en rättstat! Lynchmobbar – nej tack!

 • Dick Wase

  Hatare är sig lika i alla lägen, oavsett om de betecknar sig som nazister, radikalfeminister, sanna kristna, patrioter, barnbeskyddare eller vad det månde vara. Och de samlas gärna kring de föremål för hat som är ”på modet” för ögonblicket, vilka ovanligt ofta kopplas ihop med sexualmoral. Nu är det pedofiler och sexköpare, tidigare har det varit judar, bögar, masturberare, häxor m fl. Men det är alltid samma människor som driver överdrifterna och hatpropagandan, och de kan samlas kring den. Egentligen är de inte så många, men de har – särskilt tack vare fokuseringen på sexualmoral – ett oproportionerligt stort inflytande i samhället.

 • Fast det hade ju varit snyggt om ni kunde anstränga er med mer innehåll än guilt by association-argumentationsfel… Det är inte SÅ jobbigt att faktiskt skriva om själva problemet med detta.

  Jag gjorde det på min blogg t.ex.

 • Konsekvens

  Jag är oskyldigt dömd (ord mot ord) och stämplad för livet som pedofil. Att bli uthängd på detta sätt ställer bara till det ännu mer för mina barn och min partner. Det är illa nog att dom aldrig får ta hem kompisar längre, nu skall såren återigen rivas upp. Detta kommer ske om och om igen för att människor inte stannar upp och tänker ett steg längre. Jag förstår att syftet är att få igenom en förändrad lag och skapa debatt men att på ett populistiskt sätt uppnå detta och samtidigt förstöra livet ytterligare för människor är fruktansvärt fel. Jag står i valet och kvalet om jag skall skriva ett öppet brev i deras facebook grupp, alternativt ett brev till Mikael Skillt eller helt enkelt polisanmäla honom för förtal. Jag är livrädd att några idioter skall ge sig på mig / vandalisera min familjs hus eller dylikt. Jag är helt oskyldig, vilket alla som känner mig redan inser men främlingar på nätet vet inte det. Dom har inte läst hela förundersökningen, pratat med mig och dom vet inte hela historien. En dom speglar bara åklagarens och advokatens vinklingar samt vittnesmål. Jag överklagade min dom så långt det gick och fick inte prövningstillstånd i vare sig HR elled HD. Jag försöker bara gå vidare med mitt liv och min familj. Såna här uthängningar gör det inte lätt.

 • Adam

  Om det är fullt tillåtet att hänga ut pedofiler som en hemsk kriminell grupp så varför inte hänga ut mördare, rattfyllon, mm??
  Likaså när det nu finns speciella nätsidor för att hänga ut förövare, borde det finnas nätsidor där tex, pedofiler kan hänga ut sina offer, de varit på..
  eller de som mördat skulle kunna hänga ut och utförligt redogöra vad de gjort för offret..
  så skulle det bli ”tand för tand, öga för öga” som på gamla testamentens tid..

  men tack o lov finns det en nyare lag som tillämpas i dagens Sverige och Västvärlden, så, det bör räcka, och om man som tex pedofil kan ha möjlighet att genomgå en ROS-behandling under anstaltstiden så bör det räcka som straff och även att kunna återanpassas till samhället och hålla sig ifrån sin sneddriven sexuell begär, vilket kan inte botas genom varken medisinsk elr annan kastrering iom tanken , det sexuella upphetsningen kommer från hjärnan, tankarna, vilket sen styr ens handlingar, och tyvärr oftas blir det djävligt fel..
  Som jag vet så är ROS-program frivilligt för de sexbrotts intagna, men det diskuteras om att det ska bli ett tvingat behandling..
  .. så vilket är bättre?
  tvinga nån på behandling där den intage inte lär sig något .. elr inte kan ta i sig något av det hela.. ?
  elr att som nu ha en frivillig behandling då den intagne bör kunna tänka till o ta till sig den innehållet på annat sätt, givetvis OM den blivande fria sexbrotslingen sedan efter frigivningen KAN behärska sig och inse de tilltänkta farorna i förväg och kunna hinna få hjälp från ROS behandling, samt det stöd systemet som är uppbyggd av landets social och lansting..
  Jag stödjer frivillighet så klart..
  men även en ””efter ROS-program” möten med dem, vilka varit och drivit själva programmet under den sexbrottslige intage tiden..

  Pedofili är o kommer alltid att vara brotsligt o inte godkänt, så klart..
  Klart är att det är en ickegodkänd sexuell avvikelse, vilket kan tyda på flera olika saker på förövarens barndom elr annat jämförbart, vilket vi inte kan veta elr förstå som det borde.
  Jag stödjer hellt o fullt på det Kanadiensiska men för- svenskat version av ROS-program vilket alla sexbrotslingar kan frivilligt delta, att kunna göra det bästa sen efter anstaltstiden o kunna ha möjlighet att återanpassas till samhället, o sen kunna betala av de skadestånd som de har till sin offer,, vilket givetvis försvåras av detta med uthängning av dito brott o dyligt, så de fd,sexbrotslingar har då svårare att komma in igen.

  Att det uppmärksammas så mycket nuförtiden beror tydligen på ”amerikaseringen” på tänkte sättet på vissa folkgrupper i Sverige, vilket kan inte vara så stort som det i första hand ser ut just nu..

  Se bara på SDs avhopp på 30% nu efter val o jämför det till de andra partiers avhopp på ca 5 %.

 • Oscar Bergström

  Är ni efterblivna eller? Mikael Skillt är definitivt inte ”aktiv som en av ledarna i Svenska Motståndsrörelsen”. Han är inte ens med i Svenska Motståndsrörelsen. Han är med i Förbundet Nationell Ungdom och har varit det sen en lång tid tillbaka, sen innan han lanserade ”stoppa pedofilerna” på nytt. Ni får väl för fan ta och kolla er fakta lite innan ni publicerar en artikel.

 • ALLA vita killar är onda det är bevisat i histprien det kvittar vilket parti dem är med i dom har ingen själ. dom är outvecklade dom är en piss ras jämfört med FRAMTIDSBARNEN alltså de med svart far och vit mor. vit kille = PARASITFÅGELSKIT eller förkortat PARAFÅ.

 • Daniel

  Gammal artikel, men jag snubblade över den när jag läste en annan artikel här.

  Angående guilt by association-argumenterande:

  Nazister är emot pedofiler. Om du är emot nazister är du för pedofiler.

  Så var det samtalet dödat. Konstruktivt, eller hur?

 • Pingback: gothbarbie.se | Stoppa Pedofilerna()

%d bloggare gillar detta: