Senaste nytt

Nazister hänger ut svenska pedofiler på nätet

En sida som lagts upp av nazister, närmare bestämt Svenska Motståndsrörelsen, har fått ganska stor spridning på Facebook nyligen. Det rör sig om sidan Stoppa Pedofilerna som hänger ut svenska pedofiler med namn, adress och personnummer.

Vid en koll hos Nic.se ser man att ägaren är Mikael Skillt. 2009 gick han ut i SvD och förklarade att han ville skapa ett register över svenska pedofiler och dömda för barnporrbrott. I samarbete med Nationaldemokraterna öppnade han deras nya sajt i oktober i år.

Facebooksidan gillas redan av 2700 personer.

Mikael Skillt är aktiv som en av ledarna  i Svenska Motståndsrörelsen, runt nättidningen patriot.nu. Rörelsen hyllar öppet Adolf Hitler och hyllar våldet som princip.

Att det är nazistiskt att hänga ut pedofiler med namn kanske inte framgår helt klart direkt. Men om du skulle tycka det verkar vara en bra idé att hänga ut dömda pedofiler med namn och adress, ber jag dig sätta dig ner och fundera över varför det är självklart att nazister är för något sådant!

Hämnd mot redan straffade är nämligen aldrig en bra lösning för en rättstat! Lynchmobbar – nej tack!

%d bloggare gillar detta: