Senaste nytt

Förintelseförnekare och diktaturkramare

Vi noterar att det var demonstration för Syriens diktator Bashir al-Assad i helgen på Medborgarplatsen. Det är intressant att se vilka som stöder diktatorn. Inte överraskande är det Mohamed Omar, förintelseförnekaren, som är en av de som sammankallat till demonstrationen. Han har sammankallat till demonstrationer för Irans ledarskap (!), för förintelseförnekare, etc, tidigare. Det är typiskt att han nu stöder den blodbesudlade diktatorn Bashir.

"Galne Omar"

Nima Dervish var där och pratade med en av demonstranterna.

Var kommer du ifrån? undrade hon.
Från Iran. Vad tycker du om den regimen?
Vi tycker om Iran, log hon.

Demonstranterna tycker om Iran och Syrien och förintelseförnekare… Låter bra, eller hur?

Det påminner mig om 1990 i februari då jag var i Berlin och såg några gammelkommunister stå bredvid muren mellan öst och Västberlin och demonstrera för att man skulle täppa till muren igen. ”Rädda DDR” stod det på plakaten, och ”stoppa den amerikanska sammansvärjningen för att krossa DDR”.

Läs mer hos Nima Dervish och se foton från demonstrationen.

  • ÄRRHÅ

    Tydligen ska det vara en sionistisk-wahabbistisk konspiration bakom händelseförloppen i Syrien. Det är svårt att ta denna människa på allvar.

  • I sitt senaste blogginlägg skriver Omar om Libyen och Gaddafi och kommer fram till att ”hans förtjänster var trots allt fler än hans laster”. Naturligtvis är det sionisterna, CIA och wahhabiterna som är de verkliga skurkarna, enligt Omar.

%d bloggare gillar detta: