Senaste nytt

Bye bye Berlusconi! (Om en skröna och en kåt president)

Nu när Berlusconi är på väg bort från makten cirkulerar ganska många filmer som gör narr av honom. En av de som cirkulerar är denna, med ”Berlusconi” som juckar bakom en poliskvinna. Frihetssmedjan har tittat närmare på filmen och dess bakgrund.

Den är kul, men inte äkta. Den scenen kommer från filmen Bye bye Berlusconi! Den kan förövrigt ses på youtube i sin helhet. Titeln är ganska passande med tanke på den senaste tidens händelser i Italien.

Sant verkar det däremot vara att Berlusconi varit huvudgäst på ”jucka jucka”-fester (Bunga Bunga Party) där toppmodeller varit utklädda till poliser. Det är på ett sådant ”jucka jucka” evenemang som han ska ha köpt en 17 årings sexuella tjänster.

Berlusconi må vara en gubbstrutt men ”jucka jucka” gör presidenten av Italien privat…

%d bloggare gillar detta: