Senaste nytt

Till och med annonserna trollar Moderaterna

#stuffmoderaternadid Det är inte lätt att vara moderat. Först blir de påkomna med att försöka skriva om historien, sedan förlöjligas de för det i sociala medier för det och nu blir de till och med hånade av annonser på webben.

Det är väl inte längre någon nyhet att Moderaterna försöker ta åt sig äran för den allmänna rösträtten och liknande saker. Inte heller att det blivit stor humor att lägga ännu fler osannolika uttalanden i deras mun via #stuffmoderaternadid på framför allt Twitter.

När till och med annonserna på webben börjar driva med dem är det dock nästan lite synd om dem. Dessutom saknar annonsen trovärdighet – har de någonsin sett Fredrik Reinfeldt?

Ogenerat saxat från @herrlander.

Initiativtagare till Frihetssmedjan och tidigare chefredaktör 2011-2016.
Lila och grön nyliberal som brinner för mänskliga rättigheter.

per@frihetssmedjan.se

%d bloggare gillar detta: