Senaste nytt

Grattis Ganna, till delsegern!

Det blir ny prövning för Ganna! Så hon utvisades inte idag. Hon har fått en respit på 14 dagar eftersom Europadomstolen blandat sig in. Men striden är inte över än, så gå med i Facebookgruppen för att förhindra utvisningen här!

Vi läser i Aftonbladet:

Sverige får smäll på fingrarna av Europadomstolen. Europadomstolen har beslutat om en så kallad ”inhibition” – vilket innebär att utvisningen stoppas akut, eftersom utvisningen kan innebära en kränkning av Ganna Chyzhevskas rättigheter enligt Europakonventionen.

I bilen på väg mot Arlanda ringde Andreas Sundberg från Migrationsverket och meddelade Anna Otto att utvisningen skjuts upp i två veckor.

Men det finns fler som är illa ute.

Får jag påminna om Kongopastorn, regimkritikern Jean Kabuidibuidi, ett utvisningsärende som Jonas Gardell, m.fl. engagerat sig i! För att vara kristen regimkritiker med dödshot mot sig, som bott i Sverige 8 år och har fru och barn här, är inte ”ömmande skäl” nog för migrationsverket!

Protester är planerade även mot det!

%d bloggare gillar detta: